Η Millie Bobby Brown έκανε το απόλυτο 90’s χτένισμα που πρέπει να δοκιμάσεις την άνοιξη

Επιστράτευσε όλα τα hair accessories σου!

Η δεκαετία του 1990 σού φαίνεται σίγουρα κάτι πολύ μακρινό. Όχι απλά ήσουν αγέννητη τότε, αλλά ούτε σαν ιδέα δεν υπήρχες και μάλλον ξέρεις ελάχιστα πράγματα για εκείνη την εποχή. Ώρα να τα μάθεις, λοιπόν!

Στα hot 90’s είχαμε internet, το οποίο όμως ΔΕΝ μπορούσαμε να χρησιμοποιούμε παράλληλα με το τηλέφωνο. Ή θα σερφάραμε στο διαδίκτυο ή θα μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Και τα δύο μαζί δεν ήταν εφικτά. Οπότε, καταλαβαίνεις πως στο σπίτι γινόταν μία μάχη για το ποιος θα κάνει τι και πόση ώρα.

Επίσης, υπήρχαν οι αλάνες στις γειτονιές, όπου παίζαμε κυνηγητό και κρυφτό με τις φίλες μας. Εννοείται πως δεν υπήρχε καν η έννοια του tablet, του laptop και των social media. Τότε, όμως, υπήρχαν και φανταστικά χτενίσματα που κάναμε στα μαλλιά μας, τα οποία… είναι super hot και τη φετινή σεζόν. Ναι, ναι! Η μόδα κάνει κύκλους και αυτό πρέπει να το μάθεις πολύ καλά.

Το 2021, λοιπόν, θα βλέπεις παντού αλογοουρές με scrunchies και hair clips αλά 90’s. Αυτό, δηλαδή, που έκανε πρόσφατα η Millie Bobby Brown. Σαν beauty girl που είναι, η αγαπημένη ηθοποιός πόζαρε στο account της στο Instagram με ένα από τα πιο ωραία χτενίσματα που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ’90 και μας έκανε να χαρούμε πολύ για αυτό το comeback.

Δες την στην παρακάτω gallery και μη διστάσεις να δοκιμάσεις κι εσύ αυτό το χτένισμα από τώρα κιόλας!

Διάβασε ακόμα: Wow! Η Hailey Bieber έβαψε τα μαλλιά της και είναι πιο όμορφη από ποτέ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved