5 στυλάτοι τρόποι για να φορέσεις το αγαπημένο t-shirt σου αυτή την Άνοιξη

Είναι αναμφίβολα ένα από τα ρούχα που δεν βαριόμαστε ποτέ.

Αν μπορούσαμε να επιλέξουμε ένα και μόνο κομμάτι της ντουλάπας μας ως το πιο χρηστικό και αγαπημένο, τότε αυτό σίγουρα θα ήταν το κλασικό t-shirt. Ένα κοντομάνικο μπλουζάκι δεν χάνει ποτέ μα ποτέ την αξία του ενώ μπορεί να φορεθεί όλο το χρόνο μέσα από πουλόβερ, φόρμες και κομψές ζακέτες.

Όλες έχουμε διάφορα t-shirts στην γκαρνταρόμπα μας αφού πάντα θα χρειαστούμε ένα μονόχρωμο (σίγουρα άσπρο και μαύρο), ένα με στάμπα και ό,τι άλλο αρέσει στο προσωπικό μας γούστο και στυλ. Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχουν άπειροι τρόποι για να σετάρεις επιτυχώς το κοντομάνικο μπλουζάκι σου.

Αρχικά μπορεί να φορεθεί με όλα τα jeans σου, με ψηλόμεσα παντελόνια ή κολάν. Επίσης ταιριάζει με φούστες (mini ή maxi), σορτσάκια και φυσικά με biker shorts που αποτελούν και μεγάλο trend τις τελευταίες σεζόν. Πολλές από τις αγαπημένες μας celebs (Hailey Bieber, Kendall Jenner κ.ά) έχουν ποστάρει στο Instagram υπέροχες εικόνες με casual εμφανίσεις που αξίζει να αντιγράψουμε.

Εμείς σήμερα αποφασίσαμε να σου δώσουμε τις δικές μας προτάσεις για stylish ανοιξιάτικα σύνολα. Παρακάτω θα βρεις 5 παραλλαγές για να επιλέξεις εσύ πώς θα φορέσεις το t-shirt σου την επόμενη φορά που θα βγεις από το σπίτι.

Δες επίσης: Ο Justin Bieber έχει γενέθλια και η έκπληξη της Hailey ήταν η καλύτερη

1) T-shirt+ το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι

ntysimo2

2) T-shirt+ maxi φούστα

ntysimo4

3) T-shirt+ τζιν σορτσάκι

ntysimo5

4) T-shirt+ χρωματιστό κολάν/biker shorts

ntysimo1

5) T-shirt+ biker shorts

ntysimo3

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις 5 t-shirts που εμείς ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε να φορέσεις για υπέροχες all day εμφανίσεις.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @haileybieber

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved