Η Kylie Jenner και η Selena Gomez έκαναν ακριβώς το ίδιο nail art

Η μόνη διαφορά τους ήταν η απόχρωση του βερνικιού!

Το μοναδικό κοινό στοιχείο που έχει η Selena Gomez με την Kylie Jenner είναι πως και οι δύο διατηρούν τα δικά τους beauty brands. Η μεν πρώτη έχει την εταιρεία Rare Beauty, ενώ η δεύτερη έχει τα Kylie Cosmetics. Τίποτε άλλο δεν «ενώνει» ουσιαστικά αυτές τις δύο stars.

Μέχρι πριν λίγες μέρες, βέβαια, ίσχυε αυτό. Γιατί τα δύο κορίτσια αποφάσισαν με διαφορά λίγων ωρών να κάνουν ακριβώς το ίδιο nail art με διαφορετικό χρώμα βερνικιού. Οι celebrities τόλμησαν ένα αρκετά ανατρεπτικό σχέδιο στα νύχια τους που δεν είναι άλλο από το bandana nail art.

Ναι! Καλά κατάλαβες από την ονομασία. Πρόκειται για ένα σχέδιο, το οποίο μιμείται την μπαντάνα που φοράμε στο κεφάλι μας κυρίως τα καλοκαίρια. Ε, λοιπόν, η Kylie και η Selena τόλμησαν αυτό το κάπως απρόσμενο σχέδιο στα νύχια τους.

Η Kylie Jenner κινήθηκε σε χρωματικούς τόνους του καφέ, ενώ η Selena Gomez προτίμησε ένα φλογερό κόκκινο βερνίκι νυχιών. Στην παρακάτω gallery θα δεις και τα δύο nail art των αγαπημένων σου celebrities και θα διαπιστώσεις κι εσύ πως τα νύχια της Selena είναι σίγουρα πιο ωραία. Γιατί; Θα σου εξηγήσουμε μόλις κάνεις scroll… Παράλληλα, πάτα το play να ακούσεις μία από τις πολλές επιτυχίες της Selena Gomez.



Διάβασε ακόμα: Wow! Η Hailey Bieber έβαψε τα μαλλιά της και είναι πιο όμορφη από ποτέ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved