Whaaat? Η Demi Lovato άλλαξε πάλι κούρεμα και χρώμα μαλλιών

Αρκετά τολμηρή η νεαρή τραγουδίστρια…

Είναι ένα ανήσυχο πνεύμα, ένα κορίτσι που τολμά και μια καλλιτέχνιδα που πειραματίζεται πολύ με την εμφάνισή της. Η Demi Lovato δεν λέει να κάτσει ποτέ σε ησυχία. Ειδικά το τελευταίο διάστημα. Γιατί το λέμε αυτό; Διότι μπαίνει στη διαδικασία κάθε τρεις και λίγο να αλλάζει τα μαλλιά της.

Αυτό, βέβαια, δεν είναι κάτι καινούριο. Και στο παρελθόν η teen star έγινε μόνο για πέντε μέρες ξανθιά και επανήλθε στα μαύρα μαλλιά της. Μετά έμεινε για αρκετό διάστημα «ήσυχη» και τώρα πάλι προχώρησε σε αρκετές, απανωτές αλλαγές στα μαλλιά της.

Τον Ιανουάριο του 2021 η Demi Lovato έκοψε σε αγορίστικο κούρεμα τα μαλλιά της και τα έβαψε ροζ. Σίγουρα το θυμάσαι αυτό. Μόλις, λοιπόν, ενάμιση μήνα μετά η τραγουδίστρια επισκέφθηκε και πάλι το κομμωτήριό της για μια ανανέωση. Να, δες…

https://www.instagram.com/reel/CLxgwgbBKuH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τέλος τα ροζ μαλλιά για την Demi. Πλέον έχει ένα πολύ κολακευτικό καστανό χρώμα, ενώ έκοψε πολύ, πολύ κοντά τα μαλλιά της. Ακόμα πιο κοντά από ό,τι ήταν πριν, ενώ υιοθέτησε το trend των πολύ κοντών αφελειών.

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα τολμηρό, ανατρεπτικό κούρεμα, το οποίο όμως της ταιριάζει πολύ. Γιατί και η ίδια δεν είναι μια συμβατική προσωπικότητα. Δεν είναι ένα κορίτσι σαν όλα τα άλλα.

Και οι φωτογραφίες που θα δεις στην παρακάτω gallery μπορούν να σου αποδείξουν ακράδαντα αυτό που λέμε. Α! Όσο τις βλέπεις πάτα play στο παρακάτω βίντεο και απόλαυσε την Demi λίγο ακόμα…



Διάβασε ακόμα: Wow! Η Hailey Bieber έβαψε τα μαλλιά της και είναι πιο όμορφη από ποτέ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved