5 τρόποι για να φορέσεις επιτυχώς τις φούστες σου αυτή την Άνοιξη

Οι πιο στυλάτες προτάσεις που θα σου λύσουν τα χέρια.

Οι φούστες είναι ένα από τα πιο διαχρονικά και αγαπημένα items των κοριτσιών. Φοριούνται κυριολεκτικά όλο το χρόνο, από το πρωί ως το βράδυ και με πολλούς, διαφορετικούς τρόπους. Με λίγα λόγια μας αρεσουν πολύ γιατί είναι άνετες, θηλυκές και πολύ νεανικές.

Δεν είναι λίγες οι celebs (Kylie Jenner, Dua Lipa, Kendall Jenner κ.ά) που έχουν εμφανιστεί και αργότερα ποζάρει με κάποια φούστα στο Instagram, παραδίδοντας μαθήματα στυλ. Διατίθενται στην αγορά σε διάφορα μήκη (mini, midi,maxi), υφάνσεις και prints οπότε σίγουρα θα βρεις αυτήν που ταιριάζει περισσότερο στο σωματότυπο και το γούστο σου.

Οι τζιν και οι δερμάτινες φούστες παραμένουν hot επιλογή για ακόμη μια χρονιά και συνδυάζονται με πολλά ρούχα που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου. Αναρωτιέσαι πώς μπορείς να φορέσεις μια κοντή ή midi φούστα για να δείχνεις στυλάτη όλη μέρα; Σου έχουμε τη λύση. Παρακάτω θα βρεις 5 προτάσεις που αξίζει να δοκιμάσεις για να φτιάξεις τα ωραιότερα σύνολα της Άνοιξης.

https://www.instagram.com/p/CK7a8WGl9eV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

1) Τζιν φούστα+ καπέλο+ sneakers

2) Mini suede φούστα+ t-shirt με στάμπα+ αθλητικά παπούτσια

3) Μidi φούστα+ λεπτό πουλόβερ+ μποτάκια

4) Mini φούστα+ πουκάμισο+ loafers

5) Δερμάτινη mini φούστα+ κορμάκι+sneakers

Δες επίσης: Spring Alert: Το βραχιόλι του Μάρτη και η σημασία του

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα looks με φούστα για να πάρεις ιδέες και έμπνευση.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved