Η Billie Eilish κυκλοφόρησε νέα σειρά ρούχων και, ναι, είναι υπέροχη

Άνετα ρούχα σε super cool σχέδια, όπως μόνο η αγαπημένη σταρ γνωρίζει.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που η Billie Eilish δημιουργεί πανικό κάθε φορά που εμφανίζεται επί σκηνής. Και αυτή δεν είναι η μοναδική περίπτωση που τέτοιες αντιδράσεις συμβαίνουν. Ό,τι και να κάνει, ακόμα και το πιο μικρό και φαινομενικά όχι ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός στη ζωή της γίνεται πρώτο θέμα συζήτησης. Πόσο μάλλον όταν συμβαίνει κάτι πραγματικά ουσιώδες.

Στις 26 Φεβρουαρίου, η αγαπημένη τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο της ντοκιμαντέρ, The World’s Little Blurry, και μιας και λογικά θα το δεις, πρέπει να ξέρεις μία πολύ σημαντική λεπτομέρεια. Η Billie αποφάσισε να κυκλοφορήσει για την πρεμιέρα της παραγωγής μία πολύ ιδιαίτερη σειρά με ρούχα.

Η συλλογή ονομάζεται επίσης «The World’s a Little Blurry Collection» και όλα της τα ρούχα έχουν φτιαχτεί από οργανικά υλικά.




«Όλα σε αυτήν τη συλλογή -εκτός από τις κάλτσες- έχουν φτιαχτεί από οργανικά υλικά! Όλα έχουν καλλιεργηθεί χωρίς εντομοκτόνα, κάτι που είναι καλύτερο για το περιβάλλον. Όλα είναι φτιαγμένα στις ΗΠΑ -κυρίως στην Καλιφόρνια- υποστηρίζοντας την τοπική οικονομία και σώζοντας σε διεθνές shipping, δηλαδή είναι πιο βιώσιμη», έγραψε δίπλα από την ανάρτησή της.

Και συνέχισε: «Έχουμε δουλέψει σκληρά για να δημιουργήσουμε custom σχέδια, δίνοντας επιπλέον προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες. Μπορεί να προσέξετε ότι οι τιμές είναι λίγο υψηλότερες, αλλά αυτό είναι γιατί αποτελεί ένα μεγάλο βήμα στο να κάνουμε τα ρούχα πιο βιώσιμα. Η ελπίδα μου είναι επενδύοντας σε καλύτερης ποιότητας ρούχα, θα κρατήσουμε για περισσότερο καιρό και έτσι μπορούμε όλοι να αγοράζουμε και να καταναλώνουμε λιγότερο».

Δες την υπέροχη, super cool συλλογή της στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved