Τα πλαστικά δαχτυλίδια επιστρέφουν δυναμικά φέτος χάρη στο TikTok

Αποτελούν το νέο μεγάλο trend αυτής της σεζόν.

Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, το TikTok μπήκε δυναμικά στις ζωές μας τον τελευταίο χρόνο και σαν αποτέλεσμα έφερε πολλές, νέες τάσεις. Οι διάσημοι TikTokers αποτελούν συχνά πηγή έμπνευσης για εμάς σε θέματα μόδας και στυλ αφού φροντίζουν να μας πείσουν πόσο cool δείχνουν συγκεκριμένα ρούχα και αξεσουάρ.

Είτε έχεις λογαριασμό αυτή τη στιγμή στο δημοφιλές app είτε όχι, είναι βέβαιο πως θα έχεις δει κάπου το μεγάλο trend στα αξεσουάρ για αυτή τη σεζόν. Αναφερόμαστε στα μεγάλα πλαστικά δαχτυλίδια, τα οποία μας θυμίζουν έντονα την παιδική μας ηλικία. Ναι, τα plastic rings επέστρεψαν για να μείνουν και κάθε μέρα ολοένα και περισσότερα κορίτσια τα επιλέγουν για να προσθέσουν χρώμα και χαρακτήρα στο ντύσιμό τους.

Οβάλ, τετράγωνα και σε έντονα χρώματα, τα plastic rings έχουν αγαπηθεί πολύ και διατίθενται πλέον σε άπειρα εντυπωσιακά σχέδια. Η Bella Hadid πόζαρε πριν λίγο καιρό στο Instagram με ένα ιδιαίτερο look και εμείς εστιάσαμε στα πολύχρωμα δαχτυλίδια που κοσμούσαν τα δάχτυλά της. Μια ματιά στα social media αρκεί για να διαπιστώσεις ότι η συγκεκριμένη τάση θα μας απασχολήσει πολύ το επόμενο διάστημα.

Δες επίσης: Αγαπημένη ηθοποιός γιορτάζει τα γενέθλιά της με τον πιο απρόσμενο τρόπο

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε για εσένα μερικά από τα πιο trendy δαχτυλίδια που αξίζει να φορέσεις για να υιοθετήσεις επιτυχώς το trend.

https://www.instagram.com/p/CJl_2LBB9PH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CK-hD3BDTyI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CK_zfx5DfK5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved