Frayed Denim DIY: Φτιάξε μόνη σου τα jeans που φοράνε όλα τα κορίτσια

Είναι ένα σχέδιο που σίγουρα έχεις αγαπήσει ήδη.

Συνήθως, η κάθε εποχή θέλει τα δικά της ρούχα. Γιατί ο καιρός είναι διαφορετικός και προφανώς δεν μπορείς να βγεις μέσα στον χειμώνα με τον τρόπο που το κάνεις το καλοκαίρι. Στην πρώτη περίπτωση, χρειάζεσαι τα πιο ζεστά σου ρούχα, ενώ στη δεύτερη τα πιο ελαφριά.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια ρούχα που έχουν καταφέρει να ταιριάζουν με την ίδια ευκολία σε κάθε μήνα του χρόνου. Αυτά που μπορείς να τα φορέσεις σε κάθε περίσταση χωρίς να έχεις να σκέφτεσαι ότι η θερμοκρασία έξω δεν είναι ταιριαστή.

Το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι φυσικά τα jeans. Η προτίμησή μας σε αυτά είναι αδιαπραγμάτευτη, για να είμαστε ειλικρινείς. Είναι τα παντελόνια που μπορούμε να φορέσουμε με το χοντρό μας παλτό αλλά και με το αγαπημένο μας tank top.

Έχεις παρατηρήσει που κάποια από αυτά τα σχέδια έχουν στο τελείωμα ξεφτίσματα και κλωστές που μοιάζουν μακριά από τις πιο sleek γραμμές που έχουν συνήθως τα μπατζάκια; Είναι μία πολύ cool εναλλακτική στο κλασικό σχέδιο, την οποία μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου στο σπίτι έτσι όπως θες.

Το βίντεο που βρίσκεται στη συνέχεια σού δείχνει βήμα-βήμα τι πρέπει να κάνεις.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved