Αυτό είναι το απόλυτο χρώμα φέτος και μπορείς εύκολα να το φορέσεις

Βρήκαμε το μεγαλύτερο colour trend αυτής της χρονιάς.

Έχουμε την τύχη να ζούμε σε μια από τις πιο ηλιόλουστες χώρες του κόσμου. Μπορεί για την ώρα να βρισκόμαστε σε κατ' οίκον περιορισμό ωστόσο μπορούμε πάντα να στείλουμε sms μετακίνησης 6 και να βγούμε για περπάτημα στη φύση.

Όσο πλησιάζουμε προς την Άνοιξη, έχουμε κάθε λόγο να θέλουμε έναν αέρα ανανέωσης και αισιοδοξίας στην ντουλάπα μας. Ευτυχώς οι εκπτώσεις παρατάθηκαν μέχρι τα τέλη του Μαρτίου οπότε προλαβαίνουμε άνετα να ψωνίσουμε και να εκμεταλλευτούμε όλες τις μεγάλες προσφορές.

Όπως κάθε σεζόν έτσι και τώρα περιμένουμε να μάθουμε πρώτες όλα τα μεγάλα fashion trends ώστε να ντυθούμε σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας. Πριν λίγες εβδομάδες ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης (NYFW) και ήδη ξέρουμε ποιο χρώμα έρχεται για να κυριαρχήσει αυτή τη σεζόν.

Ο λόγος για το κίτρινο (σε όλες του τις αποχρώσεις), αυτό το φωτεινό, υπέροχο χρώμα που φωτίζει κάθε μας ντύσιμο. Φέτος θα το δούμε πολύ σε pastel τόνους, σε έντονο κίτρινο ή μουσταρδί. Όλοι οι μεγάλοι οίκοι ποντάρουν φέτος σε αυτό και δημιουργούν ρούχα που όλες οι στυλάτες κοπέλες θα ήθελαν να φορέσουν. Το κίτρινο συνδυάζεται πολύ ωραία με το μωβ, με λευκά ρούχα ή άλλες pastel αποχρώσεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις τα κομμάτια που σου αρέσουν και σου ταιριάζουν ώστε να φτιάξεις υπέροχα outfits.

Δες επίσης: Έχεις ιδέα πόσο μεγάλωσε η κόρη της Kim Kardashian; Eίναι ίδια η μαμά της

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @camilacoelho

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα κίτρινα items της αγοράς για να υιοθετήσεις την τάση με απόλυτη επιτυχία.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved