Η Emma Chamberlain κυκλοφόρησε τη δική της σειρά ρούχων

Η 19χρονη συνεργάστηκε με την εταιρία Pacsun για μια ξεχωριστή συλλογή.

Η Emma Chamberlain είναι ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια και όχι άδικα. H διάσημη influencer/Youtuber έχει καταφέρει σε ηλικία μόλις 19 ετών να μετρά 12 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και να έχει δικό της brand με είδη καφέ. Αυτό όπως φαίνεται είναι μόνο η αρχή για την όμορφη Emma που βλέπει τις μετοχές και τη δημοτικότητά της να αυξάνονται συνεχώς.

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστή η νέα συνεργασία της Emma με την εταιρία Pacsun, θέλοντας να φέρουν την Άνοιξη στη ντουλάπα μας. Η teen star ένωσε τις δυνάμεις της με το brand και δημιούργησαν μια εντυπωσιακή σειρά ρούχων για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021. Η συλλογή περιλαμβάνει diy σορτσάκια, παντελόνια, tops και φούτερ που αποτελούν φέτος την τελευταία λέξη της μόδας.

Η συλλογή είναι ήδη διαθέσιμη προς πώληση στην ιστοσελίδα της Pacsun και η Emma έχει κάθε λόγο να δηλώνει χαρούμενη για αυτό. «Είμαι πανέτοιμη για το 2021», είπε χαρακτηριστικά η νεαρή celeb σε συνέντευξη Τύπου. «Αισθάνομαι ότι το σημαντικότερο πράγμα που προσπαθώ να κάνω είναι απλώς να είμαι περισσότερο ο εαυτός μου. Θέλω να μην είμαι τόσο επικριτική και να συγχωρώ τον εαυτό μου. Νομίζω ότι πέρασα πολύ χρόνο πέρσι αναλύοντας εμένα και θέλω να το αφήσω πίσω μου για λίγο», συμπλήρωσε.

Δες επίσης: Έτσι θα δείξει την αγάπη του το αγόρι σου σύμφωνα με το ζώδιό του

https://www.instagram.com/reel/CLiGORVB_Gg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα κομμάτια από τη νέα συλλογή ρούχων της Emma Chamberlain.

Πηγή φωτογραφιών: pacsun.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved