Wow! Η Hailey Bieber έβαψε τα μαλλιά της και είναι πιο όμορφη από ποτέ

Νέο χρώμα μαλλιών για το supermodel!

Είναι μια beauty queen και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Γι’ αυτό, άλλωστε, είναι και από τα πιο περιζήτητα μοντέλα του κόσμου αυτήν τη στιγμή. Έχει όλα τα προσόντα να συμμετάσχει σε πασαρέλες διάσημων Οίκων Μόδας, αλλά και σε καμπάνιες ομορφιάς διαφημίζοντας beauty items! Ο λόγος για τη… Hailey Bieber.

Αυτό το κορίτσι- ό,τι κι αν κάνει- είναι απλά πανέμορφο. Στην καθημερινότητά της υιοθετεί ένα πολύ ελαφρύ μακιγιάζ και για αυτό την αγαπάμε, ενώ πού και πού «παίζει» με τα μαλλιά της εντυπωσιάζοντάς μας κάθε φορά με το αποτέλεσμα. Αυτό έκανε και πριν λίγες μέρες.

Η Hailey Bieber επισκέφθηκε την αγαπημένη της κομμώτρια, Cassondra Kaeding, και άλλαξε το χρώμα μαλλιών της. Όχι! Μη φανταστείς πως έκανε κάποια ριζική αλλαγή. Αυτό δεν το έχει κάνει ποτέ ως τώρα και μάλλον δεν σκοπεύει να το κάνει ούτε στο μέλλον, έτσι όπως την έχουμε ψυχολογήσει.

Το μοντέλο, για την ακρίβεια, σκούρυνε πολύ τις ρίζες της, αποκτώντας ένα καστανό χρώμα που πλησίαζε πολύ το φυσικό της, ενώ στις άκρες διατήρησε το ξανθό. Δεν είναι τέλεια η αλλαγή της; Για δες…

https://www.instagram.com/p/CLev4SbH9Tm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν θες κι εσύ να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου, αυτό το χρώμα είναι μια τέλεια και πολύ φυσική λύση. Βέβαια, ΔΕΝ θα πειραματιστείς και ΔΕΝ θα το κάνεις μόνη σου. Μόνο ο κομμωτής σου θα σε συμβουλεύσει και θα αλλάξει το χρώμα των μαλλιών σου, αν τελικά το πάρεις απόφαση. Ρίξε τώρα μια ματιά στην παρακάτω gallery και δες κι άλλα υπέροχα hair looks της Hailey Bieber.

https://www.instagram.com/p/CLeqY3pBrO-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διάβασε ακόμα: Το νέο μανικιούρ της Selena Gomez θέλουμε να το κάνουμε αμέσως τώρα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved