Γνωστό denim brand λανσάρει συλλογή ρούχων με τα αγαπημένα μας Pokémon

Με αφορμή τα 25α γενέθλια του διάσημου anime.

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αναμονής από την ημέρα που ανακοινώθηκε στα social media η επεικείμενη συνεργασία, η συλλογή Levis X Pokémon είναι τελικά εδώ. Η νέα limited σειρά ρούχων είναι διαθέσιμη στο αγοραστικό κοινό μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του διάσημου denim brand.

Το επικό αυτό collab λανσαρίστηκε στις 15 Φεβρουαρίου και είναι εμπνευσμένο από το διάσημο anime που αγαπούν μικροί και μεγάλοι. Η συλλογή περιλαμβάνει ρούχα όπως denim jackets, τζιν σορτσάκια, κάλτσες και διάφορα άλλα αξεσουάρ. Όπως αναμενόταν, ο Pikachu είναι ο πρωταγωνιστής ωστόσο ήρωες όπως ο Ash και η Misty κάνουν κι αυτοί την εμφάνισή τους στην ιδιαίτερη αυτή σειρά ρούχων.

Η συνεργασία προέκυψε με αφορμή τα 25α γενέθλια των Pokémon, που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 1996 και έκαναν θραύση στον χώρο του video gaming. «Το γεγονός ότι είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε και να δημιουργήσουμε τόσα εμβληματικά Pokémon και χαρακτήρες ήταν μία πραγματικά ιδιαίτερη εμπειρία. Έχουμε βάλει πολλή σκέψη σε αυτή τη συλλογή και σέβεται και τιμάει τον κόσμος των Pokémon και ήταν πραγματικά cool να αναμειγνύουμε τα λογότυπά μας και την ιστορία μας με τα δικά τους. Φέρνει νοσταλγία και αισιοδοξία, με μία δόση απόδρασης», δήλωσε η υπεύθυνη της συλλογής Levi’s x Pokémon.

Δες επίσης: Γνωστή σταρ ανατριχιάζει: «Έπαθα τρία εγκεφαλικά και μία καρδιακή προσβολή»

https://www.instagram.com/p/CLPbeEggDvL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από την ιδιαίτερης συλλογή ρούχων με τα αγαπημένα μας anime.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved