Η Λάουρα Νάργες βρήκε το πιο στυλάτο αξεσουάρ του φετινού χειμώνα

Όσες το έχουμε, το βγάζουμε πάραυτα από τις ντουλάπες. Όσες όχι, μάλλον το προσθέτουμε στη λίστα.

Δεν μπορείς να πεις και τόσο προβλέψιμο τον φετινό χειμώνα. Τουλάχιστον από καιρικής άποψης. Σίγουρα τα τελευταία χρόνια κάνει απότομες και ξαφνικές εναλλαγές όσον αφορά στις θερμοκρασίες, όμως, αυτό το διάστημα έχει ξεπεράσει τον εαυτό του.

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που μέχρι και τα Νότια προάστια της Αθήνας γέμισαν με χιόνι. Για να βγούμε έξω από το σπίτι, έπρεπε να ντυθούμε με τα πιο χοντρά και ζεστά μας ρούχα και ίσως πάλι να μην ήταν αρκετό, γιατί το κρύο ήταν τέτοιο που κατάφερε να παρεισφρήσει.

Λίγο μετά, όχι απλά τα χιόνια έλιωσαν, αλλά βγήκε και ο ήλιος, κάνοντάς μας να σπεύδουμε για την ανανέωση των ενδυματολογικών μας επιλογών. Η Λάουρα Νάργες, ωστόσο, ένα κορίτσι που αγαπάμε πολύ τόσο στον ρόλο της παρουσιάστριας όσο και σε αυτόν της στυλιστικής έμπνευσης και που μέσα στις ημέρες της χιονόπτωσης αποφάσισε να κάνει ένα post που μας έδωσε ιδέες.

Όπως εμείς, έτσι και η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να βγει στα χιόνια για να απολαύσει το θέαμα. Φυσικά, για να μπορέσει να το κάνει, έπρεπε να επιλέξει και το κατάλληλο outfit.

Εμείς, όμως, δε σταθήκαμε στο outfit ως σύνολο, αλλά σε ένα μεμονωμένο αξεσουάρ που μπορεί να δώσει πολύ στυλ και ζεστασιά τον φετινό χειμώνα, χωρίς καν να κοστίζει πολύ να το αποκτήσουμε -στην περίπτωση που δεν το έχουμε ήδη-.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις για να δεις την εν λόγω φωτογραφία και το αξεσουάρ για το οποίο μιλάμε.

Δες επίσης: Βρήκαμε τα πιο εύκολα tips για να μην γλιστράνε τα παπούτσια σου στο χιόνι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved