Το νέο βιντεοκλιπ της Dua Lipa παραδίδει μαθήματα ιστορίας της μόδας

Η τραγουδίστρια δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει θετικά.

Δεν είναι μυστικό πως η popstar Dua Lipa έχει πραγματοποιήσει μερικές από τις καλύτερες εμφάνισεις κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών. Εμείς οφείλουμε να συγχαρούμε τον στυλίστα της, Lorenzo Posocco, για όλο το inspo, που αντλήσαμε απο εκείνους σε θέματα μόδας.

Ωστόσο η Dua Lipa δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει. Το outfit που επέλεξε για το νέο βιντεοκλιπ της "We're Good" είναι ειλικρινά ό,τι πιο hot και chic θα δεις σήμερα. Το εντυπωσιακό music video κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες στο Youtube ενώ το τραγούδι περιέχεται στο δεύτερο άλμπουμ της τραγουδίστριας με τίτλο "Future Nostalgia".

«Νομίζω ότι το περιεχόμενο του τραγουδιού είναι πραγματικά ενδιαφέρον. Είναι να έχεις αυτόν τον φιλικό χωρισμό που νομίζω ότι όλοι θέλουν», δήλωσε στον Τύπο η Dua της καρδιάς μας. Εμείς ωστόσο πρέπει να ομολογήσουμε πως το βιντεοκλιπ ήταν αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον μας όσο τίποτα. Το έξυπνο βίντεο παραγωγής του Sly είναι γεμάτο με αναφορές από τη δεκαετία του 20'. Η popstar υποδύεται την τραγουδίστρια του Τιτανικού και ενώ εκείνη ερμηνεύει οι επισκέπτες απολαμβάνουν το δείπνο τους. Το πρώτο πλάνο του clip είναι ένα ροκοκό έργο τέχνης και συγκεκριμένα ο πίνακας που αποικονίζει την απαγωγή της Ευρώπης. Τα ρούχα της Dua είναι εξαιρετικά λαμπερά (δημιουργία του οίκου Prada) με το πράσινο φόρεμά της να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Δες επίσης: Kendall Jenner: Μόλις ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία με το αγόρι της (photo)

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες της αγαπημένης μας Dua Lipa.

https://www.instagram.com/p/CLLgZstH1V_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved