Η Gigi Hadid έκανε το πιο comfy, casual outfit για κάθε μέρα

Το μοντέλο μάς έδωσε ιδέα για τα επόμενα looks μας.

Όταν πρόκειται να ντυθούμε και να κάνουμε μία εμφάνιση, πολλές φορές παίρνουμε έμπνευση από τις celebrities. Αναμενόμενο σκεπτικό, αφού εκείνες λόγω δουλειάς βρίσκονται διαρκώς μέσα στα πράγματα και, για να παραμείνουν επίκαιρες, φροντίζουν διαρκώς να εξελίσσουν το στυλ τους.

Με την άνοδο του Instagram και την πληθώρα φωτογραφιών που φτάνει καθημερινά στο feed μας, το θέμα έχει διευκολυνθεί ακόμα περισσότερο. Πλέον, ένα νέο επάγγελμα έχει κάνει την εμφάνισή του και, μάλιστα, αποφέρει και πολλά χρήματα σε όσες αποφασίζουν να το ακολουθούν.

Οι influencers έχουν γίνει πια πάρα πολλές. Αυτές μπορεί να είναι είτε άγνωστες, καθημερινές κοπέλες που ασχολήθηκαν με τα social media και πήγαν καλά, είτε celebrities που με τη δύναμη του κοινού τους επηρεάζουν τα trends.

Η Gigi Hadid συνδυάζει τόσο το κομμάτι της celebrity όσο και αυτό της influencer. Ο λογαριασμός της στο Instagram ξεπερνάει αυτήν τη στιγμή τους 63 εκατομμύρια followers που περιμένουν τις νέες της αναρτήσεις και για έναν ακόμα λόγο: το στυλ της.




Πρόσφατα, το διάσημο μοντέλο έκανε μία ανάρτηση με το τελευταίο της outfit για χάρη επαγγελματικής της φωτογράφισης και κατάφερε για μία ακόμα φορά να εντυπωσιάσει το κοινό, που πλέον έχει άλλη μία πρόταση για τη συνέχεια.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τη δεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved