Οι ψηλές αθλητικές κάλτσες είναι το νέο μεγάλο trend αυτής της σεζόν

Η τάση που έρχεται για να μείνει.

Όλα τα κορίτσια ενδιαφερόμαστε αρκετά για θέματα μόδας. Η αλήθεια είναι πως η ζωή μας εν μέσω καραντίνας είναι δύσκολη. Γι'αυτό το λόγο, οφείλουμε να βάλουμε όλη μας την φαντασία και τη θετική αύρα στα outfits που επιλέγουμε για τις καθημερινές, απαραίτητες μετακινήσεις μας.

Οι κάλτσες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισής μας ανεξάρτητα από το παπούτσι που συνηθίζουμε να φοράμε. Είτε είναι αθλητικό, μποτάκι ή sneakers, μια βαμβακερή κάλτσα χρειάζεται πάντα για να χαρίσει ζεστασιά και άνεση στα βήματά μας.

Τον τελευταίο καιρό έχουμε διαπιστώσει πως οι ψηλές, αθλητικές κάλτσες κάνουν κυριολεκτικά χαμό με αποτέλεσμα ολοένα και περισσότερες να τις επιλέγουν. Πολλές αγαπημένες celebs όπως η Kendall Jenner, η Kaia Gerber και η Gigi Hadid εντοπίστηκαν από τους paparazzi φορώντας χοντρές κάλτσες και σαγιονάρες. Ναι, κι όμως! Το συγκεκριμένο πάντρεμα δεν είναι σίγουρα η επιτομή της κομψότητας ωστόσο το trend συνεχίζει να κερδίζει έδαφος.

Στην αγορά θα βρεις πολλά υπέροχα σχέδια και prints τα οποία αξίζει να αγοράσεις για να αναβαθμίσεις τις εμφανίσεις σου. Ακόμη και το πιο αδιάφορο παπούτσι, θα δείξει super cool με μια εντυπωσιακή κάλτσα. Μην ξεχνάς πως έχουμε εκπτώσεις οπότε οι τιμές θα είναι ακόμη πιο δελεαστικές.

Δες επίσης: Με αυτά τα tips οι ζωγραφιές σου θα φτάσουν σε άλλο level (+vid)

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις την εμφάνιση της Kendall Jenner με κάλτσες και παντόφλες που συζητήθηκε έντονα.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @mysocks.gr

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved