Ουάου! Ποια αλλαγή έκανε στα μαλλιά της η Millie Bobby Brown

Νέο hair look για την αγαπημένη σου ηθοποιό!

Τη γνωρίσαμε από το “Stranger Things” και την αγαπήσαμε αμέσως. Είναι, άλλωστε, ένα τόσο γλυκό, όμορφο κορίτσι, που σίγουρα όλες μας θα θέλαμε για κολλητή μας φίλη. Η Millie Bobby Brown έχει απίστευτο ταλέντο, αλλά και μια γήινη ομορφιά, που πολλές φορές έχουμε θαυμάσει.

Δεν φοβάται να πειραματιστεί με την εμφάνισή της. Αλλάζει το στυλ της συχνά, δοκιμάζει διαφορετικά make up looks, ενώ και με τα μαλλιά της είναι αρκετά τολμηρή. Και υπάρχουν αποδείξεις για αυτό που σου λέμε.

Θυμάσαι που τη γνωρίσαμε με μακριά καστανά μαλλιά; Ε, μετά από ένα διάστημα η Millie δε δίστασε και έκοψε αρκετά τα μαλλιά της, ενώ έγινε και πιο ξανθιά. Και τώρα, πριν μερικές μέρες για την ακρίβεια, πόζαρε με ένα εντελώς νέο hair look, το οποίο- ομολογουμένως- της ταιριάζει πολύ.

https://www.instagram.com/p/CLCGIn5glKq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βλέπεις; Η Millie Bobby Brown έκοψε τα μαλλιά της. Έχει πλέον ένα πολύ κοντό καρέ κούρεμα, στο ύψος των αυτιών, αλλά έχει και αφέλειες. Εμείς, βέβαια, παρατηρήσαμε και κάτι ακόμα. Η teen star άλλαξε ελαφρώς και το χρώμα των μαλλιών της μιας και πρόσθεσε στο γλυκό καστανό της μερικές ξανθές ανταύγειες.

Λες αυτή η νέα μεταμόρφωσή της να έγινε για επαγγελματικούς σκοπούς, δηλαδή για κάποια ταινία στην οποία θα συμμετάσχει; Ή απλά να ήταν καθαρά δική της επιλογή; Αυτό, προς το παρόν, δεν το γνωρίζουμε, όμως ξέρουμε πως ό,τι κι αν κάνει η Millie θα είναι πάντα υπέροχη. Ρίξε τώρα μια ματιά και στην παρακάτω gallery, όπου έχουμε συγκεντρώσει τα πιο ωραία hair looks της.

Διάβασε ακόμα: Η Kylie Jenner πήγε το γαλλικό μανικιούρ σε άλλο level

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved