Βρήκαμε τον τρόπο να είναι πάντα περιποιημένα τα φυσικά σγουρά μαλλιά σου

Πρόκειται για την τεχνική hair plopping, που είναι ό,τι πιο εύκολο υπάρχει!

Τα σγουρά μαλλιά είναι υπέροχα, ονειρικά και ξεχωριστά. Τώρα, που είσαι μικρή, μπορεί αυτό να μην το καταλαβαίνεις και να θέλεις ιδανικά να έχεις ίσια μαλλιά, όπως τα περισσότερα κορίτσια. Στο μέλλον, ωστόσο, θα καταλάβεις το «διαμάντι» που σου χάρισε η φύση.

Προς το παρόν, όμως, ξέρουμε πως τα σγουρά μαλλιά σου σε εκνευρίζουν. Είναι ατίθασα, φριζάρουν πανεύκολα και ειδικά τον χειμώνα σε ταλαιπωρούν πολύ. Το αποτέλεσμα; Η πρέσα ισιώματος ή το ψαλίδι για μπούκλες να έχουν γίνει προέκταση των χεριών σου σε μια προσπάθεια να «ηρεμήσεις» τα ατίθασα μαλλιά σου.

Πιστεύουμε πως καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν είναι η μόνη επιλογή, αλλά ούτε και η καλύτερη λύση. Το αντίθετο, μάλιστα. Με τα εργαλεία θερμότητας ταλαιπωρείς πολύ την τρίχα σου, καις τις άκρες και κατά συνέπεια διευκολύνεις κατά πολύ την εμφάνιση της ψαλίδας. Αυτό θέλεις; Να έχεις θαμπά, ταλαιπωρημένα μαλλιά, που σπάνε; Μάλλον όχι!

Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ, ώστε να σε βοηθήσουμε. Υπάρχει μια τεχνική, που λέγεται hair plopping, και υπόσχεται να σου χαρίσει τέλεια, φυσικά σγουρά μαλλιά. Και χωρίς εργαλεία θερμότητας… Να τα λέμε κι αυτά! Αυτό που εσύ πρέπει να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα τρία βήματα, που σου προτείνουμε στην παρακάτω gallery, και είμαστε σίγουρες πως στο τέλος θα μας ευγνωμονείς. Α! Έχουμε βρει και τα κατάλληλα προϊόντα για να γίνεις expert στο hair plopping.

Διάβασε ακόμα: Η Kylie Jenner πήγε το γαλλικό μανικιούρ σε άλλο level

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved