DIY: Μπορείς να φτιάξεις μόνη σου τα πιο Instagrammable sneakers

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δεις ένα βίντεο και να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη.

Τα sneakers έχουν μπει δυναμικά στις ζωές μας. Τα τελευταία χρόνια, ειδικά, είναι πολλοί οι παράγοντες που τα έχουν επαναφέρει σε τόσο πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι influencers σίγουρα διαδραματίζουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Έχοντας συγκεντρώσει ένα τόσο μεγάλο κοινό στους followers τους είναι αναμενόμενο ότι πλέον οι διάσημοι οίκοι μόδας που κατά κανόνα όριζαν τα πράγματα στο παρελθόν, δε θα ήταν πια μόνοι.

Σκέψου το και μόνη σου. Πόσες φορές έχεις νιώσει την ανάγκη για μία αλλαγή στο στυλ σου; Όταν αυτή η ανάγκη προκύπτει, το πιο πιθανό είναι να ανοίξεις το Instagram, να πατήσεις το tag της κατηγορίας που σε ενδιαφέρει και στη συνέχεια να προσπαθήσεις να αντιγράψεις κάποιο από τα χιλιάδες αποτελέσματα που εμφανίζονται.

Στην ίδια πλατφόρμα είναι που κάνουν αναρτήσεις οι αγαπημένες σου διάσημες. Όλα εκείνα τα κορίτσια που ακολουθείς πιστά τόσο εσύ όσο και οι φίλες σου για τα trends που ορίζουν.

Αν θες να μιλήσουμε πρακτικά, τα sneakers είναι τα παπούτσια που φοράνε λίγο ή πολύ όλοι. Ταιριάζουν πια με κάθε σου outfit, είναι πρακτικά και βολικά στα πόδια σου και υπάρχουν τόσες επιλογές στην αγορά, που πραγματικά δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις αυτό που ψάχνεις.

Πώς θα σου φαινόταν, όμως, αν σου λέγαμε ότι μπορείς να κάνεις μόνη σου το πιο τέλειο customization και να φτιάξεις το ζευγάρι των ονείρων σου; Εκτός από το ότι, ναι, γίνεται, η διαδικασία είναι και πάρα πολύ απλή και εύκολη και σου δίνει «άπειρες» επιλογές για τη συνέχεια.

Πάτα play στο παρακάτω βίντεο και ξεκίνα τους πειραματισμούς.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved