DIY: Φτιάξε μόνη σου τα πιο τέλεια patchwork jeans

Ένα βίντεο κάνει απλή όλη τη διαδικασία της δημιουργίας τους.

Τα jeans ανέκαθεν ήταν ένα παντελόνι που όλες οι γυναίκες λάτρευαν. Πολλές δεκαετίες πριν ξεκίνησε αυτή η αγάπη και δε φαίνεται να έχει καμία διάθεση να φύγει στο προσεχές μέλλον. Ο λόγος απλός. Είναι πρακτικά, στυλάτα, φοριούνται εύκολα με κάθε top και μπορούν να μας χαρίσουν άπειρες επιλογές για εύκολες εμφανίσεις.

Θυμάμαι σαν χτες όταν αγόρασα το πρώτο μου jean. Ήταν ένα ξεβαμμένο που φορούσα συνέχεια με κάθε T-shirt που είχα στο σπίτι. Χωρίς πολλά – πολλά και επιτηδεύσεις. Δύο κομμάτια και το μεγαλύτερο μέρος της εμφάνισης ήταν έτοιμο.

Τώρα, χρόνια μετά, τα jeans αποτελούν τα αγαπημένα μου παντελόνια. Συνεχίζω να τα φοράω με T-shirts, αλλά πλέον προσφέρω και αρκετές εναλλακτικές στο πρόγραμμα. Ζιβάγκο και πλεκτά τον χειμώνα, cropped top και μπλουζάκια με τιράντες το καλοκαίρι.

Ένα από τα πιο αγαπημένα στυλ σε jeans, όμως, έχει κάνει την επάνοδό του, το patchwork. Το συγκεκριμένο στυλ δίνει συνήθως μεγαλύτερη έμφαση στις χρωματιστές λεπτομέρειες και έχει να κάνει με το ράψιμο κομματιών υφασμάτων πάνω στο βασικό σου ρούχο.

Το πιο πιθανό είναι ήδη να έχεις στην ντουλάπα σου ένα τέτοιο σχέδιο, ωστόσο, τι θα έλεγες αν μπορούσες να το δημιουργήσεις και μόνη σου; Μπορεί να σου ακούγεται κάτι περίπλοκο, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η διαδικασία είναι αρκετά πιο εύκολη από αυτό που φανταζόσουν.

Δες περισσότερα στη συνέχεια.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved