6 fashion trends των 80's που είναι φέτος πιο επίκαιρα από ποτέ

Αξίζει να τα υιοθετήσεις για super cool εμφανίσεις.

Μπορεί εμείς να είμασταν αγέννητες τότε ωστόσο η δεκαετία του 80΄ είναι από τις πιο σημαντικές και ξεχωριστές εποχές μέχρι και σήμερα. Δεν ήταν λίγοι οι τραγουδιστές που άφησαν εποχή με τα τραγούδια αλλά και το στυλ τους ενώ αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για εκατομμύρια teens σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Madonna και η Whitney Houston είναι μόνο μερικά από τα idols που έγραψαν ιστορία με τις προοδευτικές και ακαταμάχητες ενδυματολογικές τους επιλογές.

Όπως έχουμε πει επανειλημμένα, η μόδα κάνει κύκλους φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο παλαιότερα trends που έκαναν αίσθηση. Αντίστοιχα εξαφανίζει κάποια άλλα τα οποία μπορεί να επανέλθουν ξανά μετά από αρκετό καιρό. Μπορεί φέτος να μπήκαμε σε μια νέα δεκαετία όμως κάποια fashion trends από το παρελθόν θα επιστρέψουν για να κυριαρχήσουν αυτή τη χρονιά.

Η αλήθεια είναι πως λόγω καραντίνας πολλές από εμάς εμπλουτίζουν τις ντουλάπες τους με αθλητικά ρούχα και παπούτσια. Το athleisure ντύσιμο και τα vibes της δεκαετίας του '80 θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον φέτος οπότε μάλλον πρέπει να αφήσεις για λίγο ακόμη στην άκρη τα τακούνια και τα glam φορέματά σου. Επένδυσε σε άνετες φόρμες, μοντέρνα jackets και sneakers που θα απογειώσουν κάθε σου look.

Δες επίσης: Πώς θα ξεβάψεις εύκολα το τζιν σου για να γίνει πιο στυλάτο από ποτέ

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις τάσεις των 80's που κάνουν φέτος δυναμικό comeback.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved