Η Kylie Jenner πήγε το γαλλικό μανικιούρ σε άλλο level

Το νέο nail art της θα σε ενθουσιάσει!

Αν μπορούμε να πούμε κάτι με βεβαιότητα για την Kylie Jenner, αυτό είναι πως πολύ σπάνια επιλέγει κλασικά σχέδια στα νύχια της. Δεν της αρέσει να γίνεται ένα με τη μάζα και προσπαθεί κάθε φορά να ξεχωρίζει με το μανικιούρ που επιλέγει να κάνει. Είναι, άλλωστε, beauty mogul και αυτό οφείλουμε να της το αναγνωρίσουμε.

Στο θέμα μας τώρα… Και αυτήν τη φορά, λοιπόν, η επιχειρηματίας και reality star επέλεξε να κάνει ένα μανικιούρ, που σίγουρα δεν περιμέναμε. Ένα δημιουργικό, πρωτότυπο και ξεχωριστό nail art, το οποίο μας άρεσε πολύ.

Η Kylie Jenner, λοιπόν, όπως διάβασες και στον τίτλο, έκανε γαλλικό μανικιούρ, αλλά φυσικά και δεν έκανε το κλασικό french mani με τη λευκή γραμμή. Πήγε το all-time classic γαλλικό μανικιούρ σε άλλο level και αντί για την άσπρη γραμμή προτίμησε να δώσει ένα checkered twist στα νύχια της.

Τι σημαίνει αυτό; Πως η λευκή γραμμή αντικαταστάθηκε από γραμμή που έμοιαζε με… σκακιέρα. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, πρόκειται για ένα πολύ εμπνευσμένο μανικιούρ, το οποίο μάς άρεσε πολύ. Άσε που φέτος το checkered print είναι πολύ hot σε κάθε εκδοχή του. Η μόνη ένστασή μας είναι το μάκρος των νυχιών της Kylie. Θα προτιμούσαμε να έχει πιο κοντά νύχια, που θα της χάριζαν περισσότερες δόσεις κομψότητας.

Διάβασε ακόμα: Shopping guide: 8 αφρόλουτρα με τριαντάφυλλο για να κάνεις πιο απολαυστικό το μπάνιο σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved