2 DIY τρόποι για να απογειώσεις ακόμη και το πιο αδιάφορο t-shirt σου

Είναι πολύ πιο εύκολο απ'όσο νομίζεις.

Τα t-shirts είναι αναμφίβολα τα πιο ευκολοφόρετα και αγαπημένα κομμάτια της ντουλάπας μας τα τελευταία χρόνια. Αρχικά φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε πολλές, διαφορετικές περιστάσεις. Το συγκεκριμένο μπλουζάκι συνδυάζεται με φόρμες, κολάν, τζιν παντελόνι, φούστα και δημιουργεί υπέροχα σύνολα. Ένα ακόμη πλεονέκτημα των t-shirts είναι ότι μπορούν να φορεθούν όλο το χρόνο κάτω από ζακέτες ή μέσα από φούτερ και φυσικά μόνα τους.

Η αλήθεια είναι πως όλες έχουμε αρκετά στην κατοχή μας από μονόχρωμα, t-shirts με τύπωμα, διαφάνειες ή άλλα σχέδια. Δυστυχώς έχει τύχει σε όλες μας να βαρεθούμε παλαιότερα μπλουζάκια μας με αποτέλεσμα να μην τα επιλέγουμε πια για τις εμφανίσεις μας. Αυτό συμβαίνει συνήθως με μονόχρωμα ρούχα που δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο πάνω τους. Κάπου εδώ έρχεται η δύναμη των DIY κατασκευών για να σε βοηθήσει να μετατρέψεις τα boring t-shirts σε κάτι πραγματικά εντυπωσιακό.

Δες επίσης: Shopping guide: Βρήκαμε τα πιο ωραία hair accessories του φετινού χειμώνα

Στα βίντεο που ακολουθούν θα δεις βήμα-βήμα πώς μπορείς να αλλάξεις το παλιό μπλουζάκι σου για να γίνει ένα νέο, υπέροχο item.

1) T-shirt με παγέτες

Θα χρειαστείς: ένα μονόχρωμο t-shirt, κόλλα για ύφασμα, παγιέτες σε διάφορα χρώματα



2) T-shirt με 3D λουλούδια

Θα χρειαστείς: ένα t-shirt, πέρλες, τούλι ή άλλο ύφασμα της επιλογής σου, κλωστή, βελόνα και κόλλα για ύφασμα



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved