8 μυστικά για να μυρίζει περισσότερες ώρες το άρωμά σου

Έχουμε τα top hacks για να μοσχοβολάς όλη την ημέρα!

Το σενάριο έχει ως εξής: Μόλις αγόρασες το αγαπημένο σου άρωμα, αυτό που τόσο καιρό ήθελες, ετοιμάζεσαι να βγεις με μία φίλη σου στη γειτονιά για περπάτημα (ναι, με το #6 στο 13033) και ψεκάζεσαι με αυτό για να το «εγκαινιάσεις» και για να μυρίζεις όμορφα.

Προς έκπληξή σου, όμως, μετά από λίγη ώρα που τελειώνει η βόλτα σας, επιστρέφεις στο σπίτι και δεν μυρίζει τίποτε απολύτως. Είναι σαν να μην έβαλες ποτέ άρωμα, σαν να μην ψεκάστηκες ποτέ. Και σίγουρα αυτό σε απασχολεί. «Μα είναι δυνατόν να βάζω άρωμα και να εξατμίζεται σε λίγη ώρα; Μήπως έπρεπε να βάλω παραπάνω;», αναρωτήθηκες σίγουρα.

Η αλήθεια είναι πως σε όλες μας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Και όχι! Η λύση δεν είναι να αδειάσεις όλο το μπουκάλι με το άρωμα στους καρπούς, στον λαιμό ή τα μαλλιά σου για να έχει διάρκεια η μυρωδιά του. Ούτε να σκεφτείς πως το άρωμά σου δεν είναι καλό και πρέπει να αγοράσεις άλλο.

Υπάρχει λύση σε όλα! Για την ακρίβεια, υπάρχουν οκτώ μυστικά, τα οποία θα βρεις στην παρακάτω gallery, και θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις αναλλοίωτο το άρωμά σου πάνω σου για πολλές, πάρα πολλές ώρες. Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι τρομερό ή δύσκολο! Είναι όλα απλά και εύκολα hacks. Ανακάλυψέ τα!

Διάβασε ακόμα: Η Kylie Jenner δεν είχε ποτέ στο παρελθόν τόσο μακριά μαλλιά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved