6 χτενίσματα της Millie Bobby Brown που μπορείς να αντιγράψεις κι εσύ

Πάρε την έμπνευση που χρειάζεσαι από την αγαπημένη σου teen star!

Είναι ένα κορίτσι στο οποίο όλες θα θέλαμε να μοιάσουμε. Σε ηλικία μόλις 17 ετών έχει καταφέρει να γίνει μια πολύ επιτυχημένη ηθοποιός, influencer και ακτιβίστρια, αλλά και να μας επηρεάζει με τις επιλογές της σε μόδα και ομορφιά. Ακόμα να καταλάβεις σε ποια αναφερόμαστε; Μα, φυσικά, στη Millie Bobby Brown.

Η Millie σε κάθε εμφάνισή της αποδεικνύει ότι είναι icon και μας κάνει πραγματικά να τη θαυμάζουμε, αλλά και να θέλουμε να της μοιάσουμε. Έστω και λίγο. Η δική μας αδυναμία είναι τα μαλλιά της. Από τις φωτογραφίες στο Instagram φαίνεται πως η νεαρή ηθοποιός έχει υπέροχη τρίχα, γεμάτη λάμψη και υγεία.

Γι’ αυτό, άλλωστε, καταφέρνει να μας εντυπωσιάζει με κάθε χτένισμα που επιλέγει να κάνει. Και η αλήθεια είναι πως δεν κάνει εξεζητημένα ή δύσκολα χτενίσματα. Τις περισσότερες φορές της αρέσει να κάνει up-dos με girly χαρακτήρα, όπως δηλαδή αρμόζει στην ηλικία της.

Και ναι! Μπορείς κι εσύ να αντιγράψεις τα hairstyles της Millie Bobby Brown και να πάρεις λίγο… από τον «αέρα» της. Είναι πανεύκολα, πολύ κομψά και κοριτσίστικα, ιδανικά για κάθε περίσταση. Και για το σχολείο, και για τα zoom calls που κάνεις με τις φίλες σου. Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις τα έξι πιο ωραία χτενίσματα της celebrity και… καλή επιτυχία!

Διάβασε ακόμα: 10 πανεύκολα nail art για εσένα που έχεις κοντά νύχια

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved