Αυτό είναι το κολάν που έγινε viral στο TikTok και βρίσκεται σε έκπτωση

Μπορεί να γίνει τώρα δικό σου σε πολύ προνομιακή τιμή.

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις κι εσύ, το TikTok έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας από την αρχή της πρώτης καραντίνας (ίσως και λίγο νωρίτερα). Η εφαρμογή που μετρά σήμερα εκατομμύρια χρήστες διαθέτει αστεία βίντεο, διάφορα fashion tips και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Δεν είναι λίγα άλλωστε τα κορίτσια που έγιναν viral και είδαν τη ζωή τους να αλλάζει ριζικά εξαιτίας του λογαριασμού τους στο TikTok.

Αρκετές φορές μπήκαμε κι εμείς στην διαδικασία να αντιγράψουμε το στυλ αγαπημένων μας TikTokers ή να πάρουμε έμπνευση από τα looks τους. Εδώ και λίγο καιρό ένα νέο trend κάνει κυριολετικά χαμό με ολοένα και περισσότερα κορίτσια να το αναζητούν και αργότερα να ποζάρουν με αυτό. Ο λόγος για το butt crack leggings, δηλαδή το κολάν που διαθέτει τονισμένη ραφή ακριβώς στο σημείο των οπισθίων. Το συγκεκριμένο στυλ κολάν τονίζει και αγκαλιάζει το σώμα ενώ δίνει άμεσα την εντύπωση πιο σμιλευμένων γλουτών (το έχουμε ανάγκη τώρα που δεν γυμναζόμαστε και τόσο).

Διατίθενται στο διαδίκτυο σε άπειρα χρώματα, σχέδια και prints οπότε σίγουρα θα βρεις το κολάν που ταιριάζει στο προσωπικό σου γούστο και στυλ. Τα καλά νέα είναι πως θα τα βρεις αυτή την περίοδο στο Amazon σε αρκετά προνομιακή τιμή αφού είναι σε έκπτωση.

Δες επίσης: 10 σέξι φωτογραφίες της Bella Hadid που ξεπέρασαν τα 1 εκ. likes

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικά από τα κολάν που εμείς ξεχωρίσαμε για να συγκρίνεις και να βρεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @glowbrazil

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved