CAOS: Βρήκαμε πώς θα αντιγράψεις το στυλ της Sabrina Spellman

Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς έχει το δικό της ξεχωριστό στυλ.

Όσο ακόμη #ΜένουμεΣπίτι, περνάμε αρκετές ώρες βλέποντας σειρές και αγαπημένες ταινίες. Το Netflix είναι μία από τις κύριες πλατφόρμες στις οποίες ανατρέχουμε για να δούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες της μεγάλης οθόνης. Με αφορμή την 4η (και όπως φαίνεται τελευταία) σεζόν της σειράς "The Chilling Adventures of Sabrina", αποφασίσαμε σήμερα να εστιάσουμε στην πρωταγωνίστρια της σειράς που κάνει χαμό, Sabrina Spellman.

Ο κόσμος την αγαπά πολύ και αυτό φαίνεται αφού το CAOS βρίσκεται στο Top 10 του Ελληνικού Netflix. Την ξανθιά ηρωίδα υποδύεται η Kiernan Shipka η οποία μετρά σήμερα περισσότερους από 7,5 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram. Το στυλ της Sabrina έχει επιρροές από τη δεκαετία του 60' και του 70' ενώ τα περισσότερα κοστούμια της σειράς είναι vintage ή custom made. Κι όμως δεν είναι απίθανο να αντιγράψεις το στυλ της αφού μετά από έρευνα ανακαλύψαμε μερικά κομμάτια-κλειδί.

Η Sabrina φορά πολύ κόκκινο χρώμα, navy blue φορέματα και ρούχα με ρομαντική διάθεση. Επένδυσε σε μπλούζες ή φούστες με flower prints τα οποία θα συνδυάσεις με ένα ζευγάρι loafers. Επίσης φρόντισε να αγοράσεις εντυπωσιακές στέκες μαλλιών οι οποίες είναι και πάλι μεγάλη τάση. Αν αγαπάς τη δαντέλα σου έχουμε καλά νέα αφού η ηρωίδα εμφανίζεται συχνά με δαντελένια φορέματα και φούστες. Μια ματιά στις φωτογραφίες που έχουμε συγκεντρώσει για εσένα αρκεί για να πάρεις ιδέες και έμπνευση.

Δες επίσης: Marvel Alert: Επιστρέφει ο Chris Evans στον ρόλο του Captain America;

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες της Kiernan Shipka ή όπως εμείς την γνωρίζουμε Sabrina Spellman.

https://www.instagram.com/p/CKCbBibn7ms/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CJEeeDDAf4v/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved