Οι αγαπημένες μας celebs αποδεικνύουν ότι το καρό έρχεται για να μείνει

Το checked trend είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

Μπορεί να διανύουμε μια νέα χρονιά όμως όλα δείχνουν πως μερικά trends του 2020 θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται στο προσκήνιο. Ένα από αυτά είναι και το checked ή καρό όπως εμείς στην Ελλάδα συνηθίζουμε να λέμε. Αποτελεί μια από τις αγαπημένες τάσεις των celebrities και όχι άδικα αφού είναι στυλάτο, σύγχρονο και άκρως νεανικό.

Ένα βασικό πλεονέκτημα που έχουν τα καρό κομμάτια είναι ότι φοριούνται κυριολεκτικά από το πρωί ως το βράδυ. Το συγκεκριμένο μοτίβο το βλέπουμε σε πουκάμισα, παντελόνια, φορέματα, φούστες, κασκόλ και τσάντες. Προσθέτει χαρακτήρα στο ντύσιμό μας και ταιριάζει άψογα με μονόχρωμα looks. Τα κορίτσια της showbiz όπως η Dua Lipa και η Hailey Bieber έχουν ήδη φορέσει επιτυχώς το trend, παραδίδοντας μαθήματα στυλ.

Κακά τα ψέματα, το καρό είναι η πιο κλασική και αγαπημένη τάση στο πέρασμα του χρόνου. Σήμερα έχουμε τη δυνατότητα να το φορέσουμε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Τα εμπορικά καταστήματα άνοιξαν και πάλι οπότε μπορείς να αναζητήσεις checked items και να τα κάνεις δικ'α σου σε προνομιακή τιμή λόγω εκπτώσεων.

Δες επίσης: Αυτός είναι ο 20χρονος καλλιτέχνης που έχει γίνει viral στο Tik-Tok

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικά από τα πιο in κορίτσια για να αντιγράψεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved