Ναι! Η Demi Lovato άλλαξε πάλι χρώμα στα μαλλιά της

Τέλος το ξανθό για την τραγουδίστρια.

Το έχουμε δει το έργο. Το 2021 θα συνεχιστεί με αλλαγές στην εμφάνιση όλων των celebrities και κυρίως στα μαλλιά τους. Και το λέμε αυτό γιατί το 2020 οι stars δεν έκατσαν σε ησυχία και άλλαζαν διαρκώς κούρεμα, χτένισμα ή χρώμα μαλλιών. Ποια να πρωτοθυμηθούμε; Την Bella Hadid, την Kylie ή την Kendall Jenner;

Η λίστα είναι μεγάλη και από αυτήν δεν έλειψε ούτε η Demi Lovato. Η τραγουδίστρια τον Νοέμβριο του 2020 μάς παρουσίασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα νέα ξανθά, πολύ κοντά μαλλιά της και πραγματικά μάς εξέπληξε με την επιλογή της. Δεν έμεινε, όμως, εκεί.

Κράτησε αυτό το hair look μόλις για δύο μήνες και πλέον κυκλοφορεί με άλλα μαλλιά. Στο λέμε με αποδείξεις αυτό! Όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο, η Demi Lovato διατήρησε μεν το κοντό, αγορίστικο μαλλί της, αλλά το έβαψε ροζ. Ναι, η τραγουδίστρια έχει πλέον ροζ μαλλιά!

https://www.instagram.com/reel/CJ45lnZh-HS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αλήθεια είναι πως της ταιριάζει πολύ αυτό το ασυνήθιστο και εξεζητημένο χρώμα. Είναι girly και ανατρεπτικό, αλλά και μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα χρώματα μαλλιών για το 2021. Και έχουμε και μια υποψία… Η Demi είχε αυτό το χρώμα, μάλλον, ως αρχικό σκοπό και για αυτό επέλεξε να βάψει πρώτα ξανθά τα μαλλιά της. Τι δεν το ήξερες; Για να γίνουν τα μαλλιά μας ροζ, μπλε ή πράσινα, πρέπει πρώτα να είναι ξανθά. Δε γίνεται διαφορετικά.

Πάντως, αν κι εσύ θες να κάνεις μια παρόμοια αλλαγή, σε καμία περίπτωση μην το δοκιμάσεις μόνη σου. Πρώτα θα το συζητήσεις με τους γονείς σου και αν καταλήξεις σε αυτήν την απόφαση, μόνο ο κομμωτής σου θα μπορέσει να σε βοηθήσει και να σε αναλάβει. Μην κάνεις πειράματα μόνη σου και μετά… κλαις!



Διάβασε ακόμα: Το νέο trend στο TikTok θέλει να καταπολεμάς τα σπυράκια σου κάπως έτσι…

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved