Το αγαπημένο μανικιούρ της Ariana Grande μπορείς να το κάνεις και μόνη σου στο σπίτι

Φαντάζεσαι ποιο μπορεί να είναι;

Όταν σκέφτεσαι την Ariana Grande σού έρχεται αμέσως στο νου η χαρακτηριστική και πολύ ψηλή αλογοουρά της, την οποία δεν αποχωρίζεται εδώ και πολλά χρόνια. Από το 2019 και μετά, όμως, η αγαπημένη τραγουδίστρια μάς έχει δώσει ακόμη έναν λόγο για να τη θυμόμαστε έντονα. Αυτός δεν είναι άλλος από το αγαπημένο της μανικιούρ.

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το «Thank you, Next», η Ariana επιλέγει πολύ συχνά να κάνει γαλλικό μανικιούρ στα νύχια της και η αλήθεια είναι πως μας αρέσει αυτή η beauty προτίμησή της. Αυτό ακριβώς το nail art αποφάσισε να κάνει και στη διάρκεια των Χριστουγέννων και εσύ μπορείς να το ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery.

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα πολύ κομψό, διαχρονικό nail art, το οποίο ταιριάζει σε κάθε εποχή. Και ξέρεις κάτι ακόμη; Είναι πολύ, πολύ εύκολο. Μην είσαι δύσπιστη! Το γαλλικό μανικιούρ δεν έχει κάποια τεχνική δυσκολία, ούτε χρειάζεται να έχεις κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο για να το πετύχεις. Λίγο χρόνο και υπομονή χρειάζεται.

Το παρακάτω βίντεο θα σου δείξει ακριβώς πώς θα το πετύχεις μόνη σου στο σπίτι- μιας που τα nail bars έκλεισαν και πάλι-, ώστε να έχεις περιποιημένα άκρα διαρκώς, αλλά να «γεμίσεις» και κάπως τον άπλετο χρόνο της καραντίνας.



Διάβασε ακόμα: Κι όμως! Η Bella Hadid άλλαξε πάλι τα μαλλιά της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved