4 απλές συμβουλές για να έχεις λαμπερά και υγιή μαλλιά

Πέρα από τις πούλιες στα φορέματα, δες πως θα λάμπουν και τα μαλλιά σου

Όπως είναι φυσικό αυτήν την περίοδο τα μαλλιά μας αρχίζουν να πέφτουν. Θα έχεις προσέξει επίσης ότι τα μαλλιά σου γίνονται θαμπά, ξηρά οπότε αν θέλεις να απαλλαγείς από αυτήν την εικόνα, υπάρχουν 4 εύκολες συμβουλές για υγιή και λαμπερά μαλλιά όλο το χειμώνα!

  1. " Το κλειδί η είναι ενυδάτωση:

Αν από κάπου θα πρέπει να ξεκινήσεις, τότε αυτό δεν είναι άλλο από την ενυδάτωση των μαλλιών. Η διατήρηση της υγρασίας των μαλλιών θα βοηθήσει αφενός όλα τα χτενίσματα να αναδειχτούν και θα μειωθεί η λιπαρότητα της τρίχας. Ανάλογα με τον τύπο και την υφή των μαλλιών, προμηθεύσου ειδικό σαμπουάν ενώ για τις άκρες μην παραλείψεις το λαδάκι ή την σιλικόνη μαλλιών.

  1. Ποτέ μην ξεχνάς την μάσκα μαλλιών:

Ένας άλλος καλός τρόπος για να κρατάς τα μαλλιά ενυδατωμένα είναι η χρήση μάσκας μαλλιών μία έως δύο φορές την εβδομάδα, ανάλογα με την υφή της τρίχας. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και φυσικά έλαια γι αυτόν τον σκοπό, όπως λάδι καρύδας ή ακόμα και ελαιόλαδο! (εμείς τα κορίτσια τι νομίζεις ότι κάναμε στο Άγιο Δομίνικο;)

  1. Το μυστικό των σταρ του Hollywood!:

Ένα μυστικό που ίσως να σου διαφεύγει είναι οι μεταξωτές μαξιλαροθήκες. Ντύσε λοιπόν τα μαξιλάρια σου με σατέν μαξιλαροθήκες. Η ενέργεια αυτήν βοηθάει στην καλή διατήρηση τις τρίχας, κατά την διάρκεια τις τριβής των μαλλιών με το μαξιλάρι, ενώ παράλληλα συμβάλλουν και στη μείωση των ρυτίδων στο πρόσωπο.

  1. Τα πάντα ξεκινούν από την διατροφή :

Είμαστε αυτό που τρώτε. Ό, τι βάζεις στο σώμα σου να ξέρεις πως πάντα θα αντανακλά στην εξωτερική σου εμφάνιση. Αν θέλεις τα μαλλιά σου να γυαλίζουν και να είναι υγιή τότε δεν έχεις παρά να πίνεις άφθονο νερό και να τρως κατάλληλα τρόφιμα όπως ψάρια, καρύδια και αυγά. Ο σολομός και τα αβοκάντο είναι εξαιρετικές επιλογές για την διατροφή.

Διαβάστε επίσης: Να τι να φορέσεις στο πρώτο ραντεβού ανάλογα με την περίσταση!

Όλα όσα θα πρέπει να ξέρεις πριν βάψεις τα μαλλιά σου για πρώτη φορά!

Να πώς θα φτιάξεις αστραφτερά holographic νύχια στο σπίτι σαν επαγγελματίας (video)

Να πώς θα έχεις μακριά, υγιή και σκληρά νύχια!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved