Kylie & Stormi: Φόρεσαν το ίδιο φόρεμα και έριξαν το Instagram

Η Χριστουγεννιάτικη εμφάνιση που ξεχωρίσαμε.

Η Kylie Jenner ξέρει καλά πώς να τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα. Κάθε της εμφάνιση γίνεται πάντα αίτιο σχολιασμού ενώ κάθε post που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συγκεντρώνει εκατομμύρια likes και comments. Έτσι λοιπόν συνέβη και ανήμερα των Χριστουγέννων όταν η νεαρή celeb πόζαρε φορώντας το ίδιο εντυπωσιακό φόρεμα με την κόρη της Stormi-Webster.

Συγκεκριμένα η Kylie επέλεξε μια maxi, κόκκινη τουαλέτα με παγέτες την οποία η κόρη της φόρεσε στην mini εκδοχή της. Η μικρή αδερφή των Kardashians ολοκλήρωσε το εκτυφλωτικό look με κόκκινες σατέν γόβες ενώ η μικρή Stormi φόρεσε λευκά sneakers. Η matchy-matchy εμφάνισή τους ενθουσίασε τον κόσμο του Instagram ο οποίος τους χάρισε περισσότερα από 9 εκατομμύρια likes και αμέτρητα σχόλια.

Το κόκκινο είναι άκρως εορταστικό χρώμα και ταιριάζει σε όλες μας. Είναι ιδανική επιλογή για τις ημέρες των εορτών μαζί με το μαύρο, το χρυσό και το ασημί. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα δείχνεις υπέροχη ό,τι και αν βάλεις σε συνδυασμό με ωραίο μακιγιάζ, μαλλιά και φυσικά το χαμόγελό σου.

Δες επίσης: Εσύ ξέρεις κάθε πότε πρέπει να κουρεύεσαι για να έχεις υγιή μαλλιά;

https://www.instagram.com/p/CJO00gYnDMD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved