Η Kaia Gerber είναι άλλος άνθρωπος με τα νέα μαλλιά της

Τέλος τα καρέ μαλλιά για το supermodel!

Στο έχουμε πει και θα στο ξαναπούμε! Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει το 2020 με τα μαλλιά και τις celebrities. Η μία μετά την άλλη αποφασίζουν ξαφνικά να αλλάξουν κούρεμα και το ανακοινώνουν μέσα από τα Instagram posts τους.

Μετά, λοιπόν, από τις Bella & Gigi Hadid, μετά τις Kendall & Kylie Jenner, τώρα ήρθε για ακόμη μια φορά η σειρά της Kaia Gerber να αλλάξει εντελώς την εμφάνισή της. Μέσα στην καραντίνα, το supermodel έβαψε τα μαλλιά του κατάξανθα και μετά ροζ, εκπλήσσοντας το κοινό της. Λίγο αργότερα έγινε κοκκινομάλλα και, τώρα, αποφάσισε να αλλάξει εντελώς το κούρεμά της.

Όχι, η Kaia δεν έχει πια αυτό το φανταστικό καρέ που είχε μέχρι πρότινος. Η κόρη της Cindy Crawford κυκλοφορεί πλέον με τα πιο μακριά μαλλιά που την έχουμε δει ποτέ. Τα μαλλιά της, για την ακρίβεια, φτάνουν μέχρι τη μέση της και σίγουρα δεν μάκρυναν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, όπως καταλαβαίνεις.

Αυτό το hair look έγινε για τις ανάγκες του fashion show του YVES SAINT LAURENT και το πιθανότερο είναι τα μαλλιά να είναι αποτέλεσμα περούκας ή extensions. Ο καιρός θα δείξει… Προς το παρόν, δες στην παρακάτω gallery τα νέα μαλλιά της Kaia Gerber και τα συμπεράσματα δικά σου.

Διάβασε ακόμα: Η Miley Cyrus έκανε το πιο φανταστικό μακιγιάζ για τα Χριστούγεννα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved