Αυτό είναι το πιο εύκολο και μυρωδάτο DIY scrub χειλιών

Και -φυσικά- είναι η τέλεια ιδέα για δωράκι!

Ξέρω! Τα χείλη σου είναι αρκετά ταλαιπωρημένα αυτό το διάστημα. Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα, ο κρύος αέρας που «χτυπά» το πρόσωπό σου και η μάσκα που είσαι αναγκασμένη να φοράς για την προστασία από τον κορονοϊό κάνουν πολύ δύσκολη την κατάσταση με τα χείλη.

Το αποτέλεσμα; Να έχεις αφυδατωμένα, ταλαιπωρημένα και -μερικές φορές- σκισμένα χείλη, που πονούν. Σίγουρα, το πρώτο βήμα δεν είναι να βάλεις lip balm, αν αυτό σκέφτηκες. Πρώτα, θα πρέπει να κάνεις ένα scrub χειλιών, για να απομακρύνεις όλα τα νεκρά κύτταρα, να καθαρίσεις σε βάθος τα χείλη σου, ώστε μετά να μπορέσεις να τα ενυδατώσεις και να απορροφηθούν όλα τα συστατικά του προϊόντος που θα απλώσεις πάνω τους.

Σου έχω, λοιπόν, την τέλεια συνταγή για lip scrub. Είναι μυρωδάτη, μπορεί να γίνει με υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα σου και… κάτι ακόμα. Είναι το τέλειο, χειροποίητο δώρο Χριστουγέννων για τη μαμά σου, την κολλητή σου ή την ξαδέλφη σου.

scrub xeiliwn me meli

Θα χρειαστείς:

2 κουταλιές ζάχαρη

Μισή κουταλιά μέλι

1 κουταλιά ελαιόλαδο

¼ της κουταλιάς βανίλια

Ανακατεύεις όλα τα υλικά σε ένα μπολ μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Απλώνεις μια μικρή ποσότητα πάνω στα χείλη σου, κάνεις απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις και το αφήνεις να δράσει για δέκα λεπτά. Στη συνέχεια, ξεπλένεις με χλιαρό νερό και… voila! Έχεις τα πιο απαλά χείλη ever. Αν σου μείνει μείγμα, μπορείς να το κρατήσεις μέσα στο ψυγείο για μια εβδομάδα.

Διάβασε ακόμα: Δε φαντάζεσαι πώς είναι στην πραγματικότητα τα μαλλιά της Kylie Jenner

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved