Η "Evermore" συλλογή της Taylor Swift είναι ό,τι πιο cool θα δεις σήμερα

Οι fans την περιμένουν πώς και πώς.

Η αγαπημένη μας Taylor Swift είχε τα γενέθλιά της πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 13 Δεκεμβρίου. Η τραγουδίστρια ετοιμάζει πολλά ωραία πράγματα για τους fans της ενώ έχει ήδη ανακοινώσει την κυκλοφορία του έννατου προσωπικού της album με τίτλο "Εvermore". Πριν λίγες ημέρες ανέβηκε στο Youtube το remix του τραγουδιού της "Willow" από την παραγωγό Elvira και έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

Τα καλά νέα δεν σταματούν όμως εδώ αφού στην επίσημη ιστοσελίδα της Taylor κυκλοφόρησε μια limited-edition συλλογή που φυσικά λέγεται "Evermore". Εντυπωσιακά σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και cosy ρούχα με την υπογραφή της αγαπημένης μας star, περιμένουν να τα ανακαλύψουμε.

Η αλήθεια είναι πως εμείς ξεχωρίσαμε τα σκουλαρίκια αφού είναι άκρως λαμπερά, ιδανικά για τις μέρες των εορτών. Η τιμή τους ανέρχεται στα 30 δολάρια και ευτυχώς έχουν shipping για τη χώρα μας, με μικρή βέβαια καθυστέρηση λόγω της πανδημίας. Εμείς βρήκαμε όλα τα πολυπόθητα items και σου τα παρουσιάζουμε στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Εσύ ποιό θα έκανες δικό σου;

taylor1
taylor2
taylor3
taylor4
taylor5

Δες επίσης: Το challenge που πρέπει να δοκιμάσεις ASAP με τους γονείς σου(+video)



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved