Βαρέθηκες να φοράς κολάν; Το νέο trend θα σου δώσει τη λύση

Μάθε τα πάντα για την anti-legging τάση που έχει γίνει viral.

Λίγες μόνο ημέρες απέμειναν μέχρι την στιγμή που θα αποχαιρετήσουμε επίσημα το 2020. Αυτή η δύσκολη χρονιά άλλαξε πολλά στις ζωές όλων μας ακόμη και τον τρόπο που ντυνόμαστε αυτή την περίοδο. Περνώντας τις περισσότερες ώρες μας μέσα στο σπίτι, είναι αυτονόητο πως θέλουμε άνετα, cosy ρούχα που θα μας κρατούν ζεστές και στυλάτες. Τα κολάν αποτέλεσαν μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές των κοριτσιών όμως ήρθε η ώρα να τα αντικαταστήσουμε με το τελευταίο, hot trend.

Κάπου εδώ έρχονται τα sweatpants, δηλαδή τα παντελόνια φόρμας, τα οποία βλέπουμε ολοένα και πιο συχνά το τελευταίο διάστημα. Η καραντίνα εκτόξευσε τις πωλήσεις των set που αποτελούνταν από παντελόνι και πουλόβερ στην ίδια ύφανση, ιδανικά για στυλάτες εμφανίσεις εντός αλλά και εκτός σπιτιού.

Ο ωραιότερος τρόπος λοιπόν για να υιοθετήσεις το antileggings trend, είναι επιλέγοντας το sweatpants του γούστου σου, το οποίο θα συνδυάσεις με πλεκτό τοπ και sneakers. Τα co-ords (σετ φόρμας στο ίδιο χρώμα) είναι μια πολύ ωραία επιλογή, οπότε αξίζει να επενδύσεις σε αυτά και να τα αγοράσεις ως δώρο Χριστουγέννων στον εαυτό σου. Πολλές από τις αγαπημένες μας influencers και celebs έχουν ήδη εντάξει την τάση στη γκαρνταρόμπα και την καθημερινότητά τους, δίνοντάς μας ιδέες και έμπνευση.

Δες επίσης: H Taylor Swift επέστρεψε με το «Evermore» πιο ανανεωμένη από ποτέ

look2

@nycbambi

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @jordanrisa

https://www.instagram.com/p/CAnSbhYFKdA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved