Δε φαντάζεσαι πώς είναι στην πραγματικότητα τα μαλλιά της Kylie Jenner

Η αποκάλυψη έγινε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Kylie Jenner κάνει ό,τι μπορεί για να μας μπερδέψει με τα μαλλιά της τα τελευταία χρόνια. Πειραματίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με το χρώμα της, βάζει περούκες, βάζει και βγάζει τα extensions και τελικά… δεν έχουμε ιδέα πώς είναι στ’ αλήθεια τα μαλλιά της.

Εσύ θυμάσαι όλες τις μεταμορφώσεις της; Την έχουμε δει με κατάξανθα μαλλιά, με extensions και καστανόξανθα μαλλιά, με κατάμαυρο χρώμα και μόλις πριν λίγες ημέρες την είδαμε κοκκινομάλλα και απορήσαμε αν τα έβαψε ή αν φόρεσε περούκα. Τελικά τα έβαψε όντως και θα δεις όλη τη διαδικασία στο παρακάτω βίντεο. Με ένα story, όμως, και με μερικές φωτογραφίες στο Instagram account της η Kylie αποφάσισε να μας αποκαλύψει πώς είναι αυτήν τη στιγμή τα πραγματικά της μαλλιά. Δηλαδή, μας έδειξε το μάκρος τους.

Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να είναι αυτό το τελικό αποτέλεσμα. Πως, δηλαδή, η Kylie Jenner έχει τόσο κοντά μαλλιά στην πραγματικότητα. Πιστεύαμε πως τα μαλλιά της είναι τόσο μακριά όσο φαίνονταν στις φωτογραφίες και πως απλά έβαζε extensions για να δίνει λίγο περισσότερο όγκο. Τελικά… Μας εξέπληξε. Έχεις αγωνία να δεις τα αληθινά της μαλλιά; Στην παρακάτω gallery γίνεται όλη η αποκάλυψη.



Διάβασε ακόμα: Google: Αυτές ήταν οι top αναζητήσεις για το styling μαλλιών το 2020

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved