Η Dua Lipa μας δείχνει τον πιο cool τρόπο να φορέσουμε το αγαπημένο μας πουλόβερ

Η τραγουδίστρια είναι πηγή έμπνευσης για εμάς σε θέματα στυλ.

Η Dua Lipa είναι μία από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες των κοριτσιών σε όλο τον κόσμο. Το ταλέντο, η ομορφιά και το ακαταμάχητο στυλ της, την έχουν κάνει κυριολεκτικά teen idol. Η 25χρονη σταρ της pop σκηνής, αποτελεί πηγή έμπνευσης για εμάς σε θέματα μόδας, αφού τα looks της είναι πάντα ό,τι πιο φρέσκο και νεανικό κυκλοφορεί.

Πολλά από τα ρούχα, τα παπούτσια αλλά και τα αξεσουάρ της είναι πράγματι αξιοζήλευτα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, όπου μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Έτσι έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε πρώτες όλα τα εντυπωσιακά outfits και να παίρνουμε ιδέες για τα δικά μας ντυσίματα.

Πριν λίγα 24ωρα η αγαπημένη μας πόσταρε μια σειρά από φωτογραφίες της με το #ootd. Συγκεκριμένα ποζάρει στο φακό φορώντας λευκό πουκάμισο, μαύρο καλσόν ενώ το look της ολοκληρώνουν η κομψή, μαύρη τσάντα και τα δαχτυλίδια της. Αυτό όμως που έδωσε το κάτι παραπάνω στην συνολική της εμφάνιση είναι ο τρόπος που επέλεξε να φορέσει το όμορφο, χρωματιστό πουλόβερ της. Η Dua Lipa το έβαλε πάνω από το πουκάμισό της, αφήνοντας εσκεμμένα το γιακά σε κοινή θέα. Με αυτό τον τρόπο δημιούργησε ένα στυλάτο κολάρο, που είναι από τα πιο hot trends της σεζόν.

Δες επίσης: Camila Cabello – Shawn Mendes: Μία ατάκα «πρόδωσε» το μέλλον της σχέσης τους

https://www.instagram.com/p/CIiwpm2Mrzm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved