Βρήκαμε το μπουφάν που έχει ξετρελάνει όλες τις stars

Τα καλά νέα είναι πως μπορεί να γίνει και δικό σου.

Είναι γεγονός πως όλες οι κοπέλες θέλουμε να φοράμε πρώτες τα νέα σχέδια και trends για να ντυθούμε αργότερα σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας. Όπως φαίνεται ακόμη και τα αγαπημένα μας topmodels, τυγχάνει να φορέσουν ίδια κομμάτια, στην προσπάθειά τους να είναι in fashion.

Διανύουμε ήδη τον Δεκέμβριο και μετράμε αντίστροφα για τις ημέρες των Χριστουγέννων. Η θερμοκρασία έχει πέσει για τα καλά πια, με αποτέλεσμα τα μπουφάν μας να είναι το πιο χρήσιμο και πολυφορεμένο item αυτής της περιόδου. Πριν λίγο καιρό, η Βella Hadid πήγε να ψηφίσει με μια casual, πολύ στυλάτη εμφάνιση. Όπως ήταν αναμενόμενο, φρόντισε να δείξει το street style look της, ποζάροντας και δημοσιεύοντας την φωτογραφία στο Ιnstagram.

Δεν μας έκανε έκπληξη που δύο εβδομάδες αργότερα, η Hailey Bieber πόσταρε φωτογραφία της με το ίδιο ακριβώς μπουφάν, αποδεικνύοντας πως πρόκειται για ένα από τα πιο hot jacket αυτής της σεζόν. Πρόκειται για το Circle Denali top από την συνεργασία της εταιρίας αθλητικών ειδών, North Face με τον οίκο Margiela. Δυστυχώς για την ώρα έχει εξαντληθεί, μπορείς όμως να βρεις παρόμοιο σε πιο girly χρώματα όπως μωβ, στη μεγάλη συλλογή του διάσημου brand.



Δες επίσης: Αυτοί οι 3 celebs αναδείχθηκαν οι μεγαλύτεροι fashion influencers για το 2020

mpoufan

To πράσινο jacket της North Face σε συνεργασία με τον οίκο Margiela έχει κάνει κυριολεκτικά χαμό.

https://www.instagram.com/p/CHWZDwnlKle/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CG_JRLAgPvw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved