Η Hailey Bieber έκανε το πιο εύκολο χτένισμα για την καραντίνα

Δοκίμασέ το κι εσύ!

Η καραντίνα συνεχίζεται και ξέρουμε πως σε έχει κουράσει. Είναι βαρετό και εξαντλητικό να είσαι μέσα στο σπίτι 24 ώρες το 24ωρο, να μη βλέπεις του φίλους σου παρά μόνο μέσα από zoom calls και το δωμάτιό σου με τον υπολογιστή σου να έχουν μετατραπεί σε σχολική τάξη.

Κάνε υπομονή, όμως! Υπάρχουν τρόποι να ξεχαστείς, να νιώσεις και να γίνεις πιο όμορφη μέχρι να λήξει αυτή η δύσκολη περίοδος. Να, για παράδειγμα, μπορείς να φτιάχνεις τα μαλλιά σου όσο είσαι στο σπίτι και να μην τα αφήνεις ατημέλητα. Γιατί να σε βλέπει η καθηγήτριά σου ή οι κολλητές σου στο zoom με μαλλιά εντελώς απεριποίητα;!

Σου έχουμε, λοιπόν, το τέλειο χτένισμα για την καραντίνα. Για την ακρίβεια, την έμπνευση μάς έδωσε η Hailey Bieber με ένα post που έκανε στο Instagram. Το αγαπημένο supermodel πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με accent braids και αποτέλεσε το απόλυτο #hairspiration για τις μέρες που μένουμε σπίτι.

Ανυπομονείς να τη δεις; Κάνε scroll στην παρακάτω gallery και πάτα play στο βίντεο για να δεις πώς θα πετύχεις κι εσύ αυτό το τόσο εύκολο, γρήγορο και trendy χτένισμα της Hailey!



Διάβασε ακόμα: Δε φαντάζεσαι τι αλλαγή έκανε στα μαλλιά της η Demi Lovato

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved