Το νέο μανικιούρ της Demi Lovato είναι αυτό που χρειάζεσαι τον φετινό χειμώνα

Είναι εύκολο και πολύ λαμπερό!

Η καραντίνα σε έχει κουράσει και το ξέρουμε. Είναι δύσκολο και άβολο να παρακολουθείς τα μαθήματα του σχολείου online, όπως επίσης και να μη βλέπεις τους φίλους και τις φίλες σου. Δες, όμως, και τα καλά της υπόθεσης! Ποια είναι αυτά;

Ότι έχεις την ευκαιρία να πειραματιστείς με τα νύχια σου, να δοκιμάσεις νέα μανικιούρ και σχέδια, που υπό άλλες συνθήκες δε θα είχες χρόνο να τα κάνεις. Και σε αυτό το κομμάτι ξέρουμε και ξέρεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν πολύ οι αγαπημένες σου teen stars, οι οποίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα δείχνουν στα προφίλ τους στο Instagram τα νύχια τους.

Να, ακριβώς όπως έκανε πριν λίγες μέρες η Demi Lovato. Εσύ είδες το νέο της μανικιούρ; Αν όχι, κάνε οπωσδήποτε scroll στην παρακάτω gallery και δες πόσο εντυπωσιακό, λαμπερό και εύκολο είναι. Στην ουσία, η Demi έκανε ένα shimmery μανικιούρ, το οποίο άνετα θα μπορούσες να κάνεις στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς αν είχες να πας σε κάποιο κάλεσμα, προ κορονοϊού εποχής.

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να το κάνεις και τώρα. Το μανικιούρ της Demi Lovato είναι super hot, μπορείς να το κάνεις όλο τον χειμώνα- ακόμα και στις γιορτές, κι ας μείνεις στο σπίτι- και να είσαι όμορφη και περιποιημένη κάθε στιγμή. Αναρωτιέσαι πώς θα το πετύχεις; Παρακάτω σου προτείνουμε πέντε βερνίκια νυχιών. Μην ξεχάσεις, όμως, να δεις και την gallery.

china glaze verniki

CHINA GLAZE- GOLD MINE YOUR BUSINESS

ORLY VERNIKI

ORLY-SHAMPAGNE SLUSHIE

CND VERNIKI

CND VINYLUX- BELLINI

OPI VERNIKI

OPI- NAIL LACQUER MUSE OF MILAN XOLLECTION FALL-ING FOR MILAN

ESSIE VERNIKI

ESSIE- COLOR 570 MANI THANKS

Διάβασε ακόμα: Η beauty εξέλιξη της Zendaya την τελευταία δεκαετία είναι απίστευτη

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved