Βρήκαμε τι φορούν οι αγαπημένες μας celebs όσο βρίσκονται μέσα στο σπίτι

Ακόμη και την περίοδο της καραντίνας δεν χάνουν το στυλ τους.

Το νέο hashtag #stayhome ναι μεν μας καλεί να μείνουμε σπίτι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαστε stylish πάντα και παντού, ακόμα και στο σπίτι. Παίρνοντας παράδειγμα από τις αγαπημένες μας celebs, στην καραντίνα αυτή θα φροντίσουμε να είμαστε άνετες και ταυτόχρονα μοδάτες.

Δεν είναι λίγες αυτές, οι οποίες κράτησαν χαμηλό προφίλ και μας έδειξαν πώς να εισαι chic με τις κλασικές, ωραίες πιτζαμούλες. Είτε αυτές είναι με αρκουδάκια, είτε με καρδούλες, είτε πουά, είτε καρό, παραμένουν άνετες και πολύ αγαπημένες. Αρκετές νεαρές σταρ προτίμησαν τις φόρμες τους την περίοδο της καραντίνας παραδίδοντας μαθήματα loungewear ντυσίματος. Φαρδιές φόρμες, oversized ή και cropped φούτερ με πολύχρωμες κάλτσες είναι άλλωστε ό,τι πιο cosy αυτή την περίοδο.

Δεν έλειψαν βέβαια και οι celebs που το πήγαν σε άλλο επίπεδο, φορώντας τα καλά τους κάθε ημέρα και ώρα του εγκλεισμού. Και γιατί όχι άλλωστε; Celebs είναι, ό,τι θέλουν κάνουν. Το σίγουρο είναι πως το μένουμε σπίτι είναι τάση, για αυτό θα πρέπει και εμείς με τη σειρά μας να φορέσουμε ό,τι μας κάνει να νιώθουμε άνετα και όμορφα. Είτε αυτό είναι πιτζάμες, είτε αυτό είναι παγέτα μέρα μεσημέρι. Go girls!

Δες επίσης: Η Billie Eilish επιστρέφει. Μόλις έκανε τη μεγαλύτερη ανακοίνωση!

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα looks των teen stars για να πάρεις ιδέες και να αντιγράψεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved