5 τρόποι για να δείχνει πιο ωραίο ακόμα και το πιο απλό ντύσιμο

Όλα τα μυστικά του street style.

Κακά τα ψέματα, όλα τα κορίτσια θέλουμε να φοράμε πρώτες όλες τις νέες τάσεις και να δοκιμάζουμε πρωτότυπα στυλ. Το ωραίο, μοντέρνο ντύσιμο δεν απαιτεί πάντα ακριβά ρούχα αφού μπορείς να συνθέσεις κομψά και cool σύνολα με λίγα μόνο χρήματα από το χαρτζιλίκι σου.

Ευτυχώς υπάρχουν μερικά εύκολα, γρήγορα τρικ που μπορούν να αναβαθμίσουν στο λεπτό το outfit σου και να δώσουν το κάτι παραπάνω στην τελική εικόνα σου. Συνέχισε να διαβάζεις για να τα μάθεις όλα.

1) Παίξε με τα χρώματα

Επίλεξε ρούχα σε δύο ή τρία χρώματα και στη συνέχεια πρόσθεσε τα αγαπημένα σου αξεσουάρ. Ολοκλήρωσε το ντύσιμο με ένα ωραίο μακιγιάζ σε έντονα χρώματα και ετοιμάσου να τραβήξεις όλα τα βλέμματα.

https://www.instagram.com/p/CEPsUkFs-1w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

2) Φόρεσε πολλές, διαφορετικές υφές

Τόλμησε ένα συνδυασμό πολλών, διαφορετικών υφασμάτων όπως animal print, μετάξι, δέρμα, σουέτ κ.ά, τα οποία είναι σούπερ σικ.

3) Πες ναι στα matching set

Αυτός είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να δείχνεις πάντα κομψή και περιποιημένη. Οποιοδήποτε σετ δύο ασορτί items όπως ένα παντελόνι, κοστούμι ή φούστα με τοπ, δείχνει σούπερ cool και μοντέρνο. Στη συνέχεια, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ για την εμφάνισή σου.

4) Βάλε τα σακάκια στη ζωή σου

Αν νομίζεις πως τα σακάκια ταιριάζουν μόνο σε μεγαλύτερες ηλικίες, κάνεις λάθος. Φόρεσε ένα t-shirt με στάμπα και ταίριαξέ το με το αγαπημένο σου blazer. Αυτομάτως θα δείχνεις πολύ στυλάτη και καλοντυμένη.

5) Aγάπησε την μονοχρωμία

Τα total white και total black ντυσίματα είναι πολύ στη μόδα και οι αγαπημένες μας celebs το γνωρίζουν καλά. Πρόκειται για τον πιο εύκολο συνδυασμό, όμως αρκεί για να σε αναδείξει σε βασίλισσα του street style.

https://www.instagram.com/p/CGxhXDnHrmp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved