Όλες οι φορές που η Sarah Hyland μας εντυπωσίασε με το στυλ της

Η Haley του Modern Family είναι η έμπνευσή μας σε θέματα μόδας.

Την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν τα ετήσια μουσικά βραβεία CMT στο Nashville. Παρουσιαστές της λαμπερής βραδιάς ήταν η Taylor Swift, ο Kane Brown και η αγαπημένη μας ηθοποιός Sarah Hyland.

Η Sarah ή αλλιώς Haley της δημοφιλούς σειράς Modern Family, ήταν πιο όμορφη από ποτέ ενώ φόρεσε 3 διαφορετικά outfits κατά τη διάρκεια της τελετής. Αρχικά εμφανίστηκε φορώντας μια μωβ πλεκτή φούστα την οποία συνδύασε με ένα ροζ κεντημένο τοπ. Αυτό που ξεχώρισε όμως ήταν ο μεγάλος μαύρος φιόγκος πάνω στη φούστα της.

https://www.instagram.com/p/CGqlAoPDzEh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 29χρονη ηθοποιός μάς έχει συνηθίσει σε κομψές, στυλάτες εμφανίσεις και αποτελεί έμπνευση για εμάς σε θέματα μόδας. Το δεύτερο look της Sarah ήταν ό,τι πιο όμορφο και girly έχουμε δει αφού κυριολεκτικά έλαμπε μέσα στο mini φούξια φόρεμά της, δημιουργία του brand Greta Constantine.

https://www.instagram.com/p/CGrJlQ1g3xW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό όμως που εμείς ξεχωρίσαμε ήταν το τρίτο της look, όταν δηλαδή εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα maxi λαδί φόρεμα που ήταν κεντημένο με παγέτες.

https://www.instagram.com/p/CGq0B4uAwbY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το μόνο σίγουρο είναι πως η νεαρή σταρ δεν απογοητεύει ποτέ με τις στυλιστικές της επιλογές. Εμείς αποφασίσαμε να βρούμε και να συγκεντρώσουμε τις καλύτερες εμφανίσεις της μέχρι σήμερα. Θα τις βρεις όλες στην gallery που ακολουθεί, για να πάρεις ιδέες και έμπνευση.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved