Η νέα συλλογή ρούχων της Κendall και της Kylie είναι ό,τι πιο cool είδαμε

Τα καλά νέα είναι πως είναι ιδιαίτερα οικονομική.

Οι αδερφές Jenner (Kendall και Kylie) είναι δύο από τις ισχυρότερες fashion influencers της γενιάς τους αυτή τη στιγμή και όχι άδικα. Αποτελούν πηγή έμπνευσης για εμάς σε θέματα μόδας και ομορφιάς γι' αυτό άλλωστε οι λογαριασμοί τους στο Instagram είναι από τους πιο δημοφιλείς.

Κάθε φορά που μας δίνουν λεπτομέρειες για τα ρούχα και τα αξεσουάρ τους, είναι βέβαιο ότι αυτά θα γίνουν sold-out σε λιγότερο από 24 ώρες (όταν φυσικά μας το επιτρέπει η τσέπη μας). Με βάση αυτό το φαινόμενο, το Amazon δημιούργησε την πλατφόρμα The Drop. Εκεί μπορείς να βρεις και να ψωνίσεις αποκλειστικές συλλογές σχεδιασμένες από τους αγαπημένους σου influencers από όλο τον κόσμο. Τα κακά νέα είναι πως όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα online μόνο για 30 ώρες.

Η συλλογή αποτελείται από tie-dye κορμάκια και μπλουζάκια, εντυπωσιακά κολάν και δερμάτινα παντελόνια. Η τιμή τους είναι αρκετά οικονομική αφού το κορμάκι που είδαμε στο Instagram της Kylie, κοστίζει 38 μόνο δολάρια. Όπως ήταν αναμενόμενο η Kendall μαζί με την αδερφή της, φόρεσαν πρώτες όλα τα ρούχα, χαρίζοντάς μας εντυπωσιακές εικόνες. Τα συγκεκριμένα ρούχα είναι η απόδειξη πως το στυλ δεν έχει περιορισμούς αφού μπορείς να είσαι cool και κομψή ακόμη και με λίγα χρήματα. Αυτό που μένει τώρα να δούμε είναι πόσο γρήγορα θα εξαντληθεί η συγκεκριμένη συλλογή.

https://www.instagram.com/p/CGgKZVthm0B/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CGiUom9n2Nh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CGibcynny5R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις όλη τη συλλογή των αγαπημένων μας celebs.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved