Αυτό είναι τo νέο γαλλικό μανικιούρ που πρέπει asap να δοκιμάσεις

Βρήκαμε τα ωραιότερα σχέδια νυχιών.

Τα νύχια είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο της ομορφιάς και απαραίτητο κομμάτι της περιποίησής μας. Όλες θέλουμε να δείχνουν περιποιημένα αφού είναι από τα πρώτα πράγματα που κοιτάζει κάποιος πάνω μας. Το γαλλικό μανικιούρ είναι in εδώ και πολλά χρόνια. Το αγαπάμε γιατί είναι διακριτικό, ταιριάζει με όλα ενώ δείχνει εξίσου όμορφο σε μακριά ή αρκετά κοντά νύχια.

Σήμερα υπάρχουν πολλές, διαφορετικές και άκρως εντυπωσιακές παραλλαγές του french manicure οπότε σίγουρα θα βρεις αυτήν που σου αρέσει και σου ταιριάζει καλύτερα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος τα χρώματα και τα glitter έχουν την τιμητική τους.

Τα καλά νέα είναι πως μπορείς να το πετύχεις και μόνη σου στο σπίτι σε λίγα μόλις λεπτά και χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι τα βερνίκια νυχιών της αρεσκείας σου, αυτοκόλλητες ταινίες, μια λίμα και λίγη φαντασία. Aν δεν με πιστεύεις μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνη σου με μια γρήγορη ματιά στον κόσμο του Instagram.

Ας μην σε κρατάω όμως άλλο σε αγωνία. Ήρθε η ώρα να δούμε στην παρακάτω gallery όλα τα σχέδια που συνθέτουν τα ωραιότερα μανικιούρ του φετινού φθινοπώρου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved