Βρήκαμε πώς θα αντιγράψεις το girly χτένισμα της Hailey Bieber

Γίνεται πολύ πιο εύκολα απ'όσο νομίζεις.

Η Hailey Bieber είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα αυτή τη στιγμή παγκοσμίως. Η φήμη της ξανθιάς καλλονής εκτοξεύτηκε κατακόρυφα από την στιγμή που έγινε ζευγάρι και αργότερα παντρεύτηκε τον Justin.

Σήμερα η 23χρονη έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους και ονόματα του χώρου, αποδεικνύοντας πως ήρθε στη showbiz για να μείνει. Το στυλ της είναι φρέσκο και νεανικό με αποτέλεσμα εμείς να παίρνουμε συχνά ιδέες και έμπνευση από εκείνη σε θέματα ομορφιάς και μόδας.

Πριν λίγα 24ωρα το νεαρό topmodel πόσταρε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας το εξής μήνυμα: « Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας και κάτι που έχει επηρεάσει την ψυχική μου υγεία είναι η κατάσταση της χώρας μας και το μέλλον της. Είμαι γεμάτη ελπίδα αλλά πρέπει να κάνουμε συλλογικά την αλλαγή που επιθυμούμε και αυτό σημαίνει να βγούμε έξω και να ψηφίσουμε».

https://www.instagram.com/p/CGLQ91mFIfd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φυσικά εμείς σταθήκαμε στο υπέροχο, girly χτένισμά της, τα λεγόμενα space buns. Θυμίζουν κότσο ή τους αγαπημένους μας κεφτέδες και αποτελούν την ωραιότερη επιλογή για τις ημέρες που δεν ξέρεις πώς να χτενίσεις τα μαλλιά σου. Γίνεται σε λιγότερο από πέντε λεπτά και το μόνο που χρειάζεται για να το πετύχεις είναι μια χτένα και μερικά λαστιχάκια.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να δεις βήμα-βήμα πώς θα κάνεις κι εσύ το χτένισμα της αγαπημένης μας Hailey.





© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved