Όλα όσα θα πρέπει να ξέρεις πριν βάψεις τα μαλλιά σου για πρώτη φορά!

Πριν πάρεις τη μεγάλη απόφαση, σκέψου!

Είσαι νέα, είσαι ωραία και πιστεύεις πως ήρθε η ώρα για να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σου! Δεν μιλάω φυσικά για κάποιο ακραίο κούρεμα αλλά για μια αλλαγή στο χρώμα. Είναι και αυτό το πράγματα που σε πιάνει ώρες-ώρες στην εφηβεία και που άμα σου μπει κάτι στο κεφάλι, κανείς δεν μπορεί να στο βγάλει. Πριν λοιπόν κάνεις το μεγάλο βήμα, διάβασε προσεκτικά όλα όσα θα πρέπει να ξέρεις για να μην το μετανιώσεις!

  1. Δεν υπάρχει γυρισμός!

Αν έχεις πάρει τη μεγάλη απόφαση και είσαι σίγουρη πως θέλεις να βάλεις τα μαλλιά σου, τότε θα πρέπει να ξέρεις ότι (αν το μετανιώσεις) δεν υπάρχει γυρισμός. Για να ξαναέχεις πίσω το φυσικό σου χρώμα, θα πρέπει να περάσεις πολύς καιρός!

  1. Βρες έναν έμπειρο κομμωτή και πάρε τις κατάλληλες συμβουλές

Βρες έναν επαγγελματία κομμωτή και συμβουλέψου τον για όλα όσα θέλεις να ξέρεις! Μην ντρέπεσαι! Σκοπεύεις να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή και θα πρέπει να αξίζει.

  1. Η υφή των μαλλιών σου δεν θα είναι η ίδια

Λυπάμαι που το λέω αλλά ναι! Τα μαλλιά σου δεν πρόκειται να είναι το ίδιο απαλά με πριν και θα χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Θα πρέπει να προμηθευτείς σιλικόνη, λαδάκια, μάσκες μαλλιών, conditioner και ειδικό σαμπουάν για το χρώμα.

  1. Το χρώμα που φαντάζεσαι μάλλον δε θα βγει με την πρώτη

Αν έχεις σκοπό να κάνεις μία δραστική αλλαγή και από καστανομάλλα να γίνεις κατάξανθη, τότε καλό θα είναι να σε προετοιμάσω και να σου πω ότι υπάρχει η πιθανότητα να μην πετύχει με την πρώτη! Καλύτερα ότι κάνεις, να το κάνεις βήμα- βήμα γιατί οι μεγάλες αλλαγές όπως αυτή θα ταλαιπωρήσουν αρκετά τα μαλλιά σου.

  1. Το πιο εύκολο χρώμα είναι οι ανταύγειες, το ombre ή το baby hightlight

Αν θες να κάνεις μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου που να μην είναι υπερβολική, να μην επιβαρύνει πολύ τα μαλλιά αλλά να σου δίνει την νότα του διαφορετικού και φυσικού, τότε κατά τη γνώμη μου,το ιδανικό που μπορείς να κάνεις σαν πρώτη σου βαφή είναι οι τεχνικές του ombre, babyhightlight αλλά και οι ανταύγειες!

  1. Κόψε τα μαλλιά πριν την αλλαγή

Οι άκρες των μαλλιών σου μετα την βαφή θα αποδυναμωθούν και είναι πολύ πιθανό να καταστραφούν. Αν έχει περάσει καιρός από τότε που τα είχες κόψει τελευταία φορά τότε σίγουρα θα δεχτείς ένα ψαλίδισμα.

  1. Κάνε σωστή έρευνα για το χρώμα!

Μην βιαστείς αλλά εξέτασε τα πιθανά χρώματα μαλλιών και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει! Πάρε μαζί σου μια φωτογραφία από το χρώμα που θέλεις και δείξτο στον κομμωτή σου μιας και αυτός είναι ο μόνος τρόπος να πετύχεις ακριβώς το χρώμα που επιθυμείς. Προσοχή! Μην πειραματιστείς μόνη την πρώτη φορά που θέλεις να βάψεις τα μαλλιά σου αλλά πάρε την γνώμη κάποιου ειδικού κι όχι της κολλητής!

Διαβάστε επίσης: Βάλε κορδέλα στα μαλλιά για να ξεχωρίσεις: Το trend που επιστρέφει και θα λατρέψεις

Piercing: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν το κάνεις

5 εύκολα κόλπα για λευκά δόντια μέσα σε λίγα λεπτά!

Πράγματα που κάνεις λάθος και επιδεινώνουν την ακμή σου!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved