Τα λευκά sneakers είναι τα πιο hot παπούτσια που θα φορέσεις φέτος

Οι αγαπημένες μας celebs ήταν οι πρώτες που τα έβαλαν.

Τα sneakers είναι ίσως τα all time αγαπημένα μας παπούτσια αφού είναι άνετα και ταιριάζουν με όλα μας τα ρούχα. Μπορούν να φορεθούν κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ και να ολοκληρώσουν με στιλ κάθε look. Ιδανικά για τις εμφανίσεις μας στο σχολείο, στον καφέ, τη βόλτα, το σινεμά, ακόμη και σε μια πιο βραδινή έξοδο με το παρεάκι.

Μεταξύ μας, δεν είναι λίγες οι φορές που ψάχνεις απελπισμένα το παπούτσι που θα δώσει το κάτι παραπάνω στο ντύσιμό σου ενώ θα είναι ταυτόχρονα βολικό. Όλα θα γίνουν αρκετά πιο εύκολα τη στιγμή που θα βρεις και θα αγοράσεις το σωστό για εσένα ζευγάρι white sneakers.

Φόρεσέ τα με τις φόρμες, τα αγαπημένα σου τζιν παντελόνια, με φούστες ή φορέματα και ετοιμάσου να ξεχωρίσεις. Στα μαγαζιά υπάρχουν λευκά παπούτσια σε διάφορα σχέδια, δίπατα ή εντελώς φλατ ώστε να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο γούστο και το στιλ σου.

papoutsiaadidas

ADIDAS

papoutsiakeepfred

KEEP FRED

Οι αγαπημένες μας celebs ξέρουν πολύ καλά το παιχνίδι της μόδας και είναι οι πρώτες που τα φόρεσαν αυτό το φθινόπωρο. Δεν δίστασαν μάλιστα να ποζάρουν και αργότερα να ποστάρουν τις φωτογραφίες στο Instagram. Εμείς βρήκαμε και συγκεντρώσαμε τις καλύτερες εμφανίσεις τους με λευκά sneakers για να πάρεις ιδέες και να αντιγράψεις. Θα τις βρεις όλες στην gallery που ακολουθεί.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved