Κάντο όπως η Ariel Winter! Βάλε το ροζ χρώμα asap στη ντουλάπα σου

Το ροζ είναι cool και η αγαπημένη μας ηθοποιός το ξέρει καλά.

Η Ariel Winter έχει ενθουσιαστεί με το νέο χρώμα των μαλλιών της και όπως φαίνεται κάνει τα πάντα για νο ταιριάζει με τα ρούχα της, ακόμη και με την αυλή του σπιτιού της.

Η νεαρή ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από το Modern Family, είπε πρόσφατα αντίο στα ξανθά μαλλιά της και τα έβαψε σε μια απόχρωση του ροζ. Δεν ξέρω αν συμφωνείς, πάντως εμάς μας θύμισε το χρώμα της τσιχλόφουσκας που αγοράζαμε μικρές και μεταξύ μας συνεχίζουμε ακόμη.

Η 22χρονη star, πόσταρε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εμείς έχουμε να πούμε πως δείχνει πιο όμορφη από ποτέ. Η Ariel θυμίζει πια την διάσημη γοργόνα με την μόνη διαφορά πως τα μακριά μαλλιά της είναι έντονο ροζ και όχι κόκκινα. Υποθέτουμε πως έβαλε μερικά extensions αφού στην τελευταία της φωτογραφία το μήκος των μαλλιών της έφθανε μέχρι τους ώμους.

https://www.instagram.com/p/CFfSYy9jsaf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ariel φόρεσε μια ροζ μίνι φούστα διακοσμημένη με διαμαντάκια και στρας, την οποία ταίριαξε με ένα λευκό τοπ με έντονα μανίκια. Η άσπρη τσάντα και τα λευκά πέδιλά της ολοκλήρωσαν το look που κατάφερε να πάρει περισσότερα από 400.000 likes.

Το ροζ είναι το απόλυτο και το πιο girly χρώμα αυτό το φθινόπωρο και μας αρέσει πολύ. Εμείς είμαστε πάντα εδώ για εσένα γι' αυτό βρήκαμε και συγκεντρώσαμε 5 ρούχα και αξεσουάρ σε ροζ χρώμα, τα οποία αξίζει να βάλεις στη ντουλάπα σου. Θα τα βρεις όλα στην gallery που ακολουθεί.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved